Zoeken naar zeilboot huren ijsselmeer 1 dag

zeilboot huren ijsselmeer 1 dag
Zeiljacht verhuur, Bavaria Volendam, Bavaria 42 huren.
Welkom bij De Jachtverhuurder Le Belle Charters Zeilboot verhuur en zeiljacht verhuur Marina Volendam. In de Marina Volendam kunt u zeiljachten huren, Bavaria zeiljachten, bekijk hier de prijzen. De jachtverhuurder heeft zijn thuishaven in de Marina Volendam aan het IJsselmeer. Op vakantie met een Bavaria zeiljacht, welke echt van alle gemakken is voorzien. Bel dan nu met ons reserveringskantoor en vraag naar één van onze jachtverhuur adviseurs. Zij staan u graag te woord. Verwarming, warmwater, koelkast kaartplotters en diverse navigatie zijn standaard bij De Jachtverhuurder. ACTIE: Bavaria 42 voor de prijs van een Bavaria 40 Reserveer direct uw zeilvakantie via ons 24 uur per dag beschikbare online boekingssysteem.
zeilboot huren ijsselmeer
Voordelig en zorgeloos een zeilboot huren?
Bavaria 51 2016-2018. Catamaran Nautitec 40. Enjoy Sailing Lemmer. Zilverplevier 1 8532 BA Lemmer. 0514 568383 info@enjoysailing.nl. Enjoy Sailing Zeeland. 4697BC Sint Annaland. Copyright 2017 Enjoy Sailing. Zeiljacht huren Zeilboot huren Friesland IJsselmeer Zeeland. Enjoy Sailing 9.8 / 10 32 beoordelingen.
lager
Mailchimp.
cluse horloge dames
Rederij Vooruit Zeilboot huren IJsselmeer.
Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Zeilboot huren IJsselmeer. Geniet van een dag, een weekend of een week zeilen op het IJsselmeer! Kabbelende golven, een stevige bries en talloze leuke uitstapjes aan wal. Geniet van een onvergetelijke tocht over het IJsselmeer en kom even helemaal tot rust.
catering amsterdam
Naamloos document.
Zeilboot huren Ottenhome Heeg Verhuur.
De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen en comfortabel een lange dag willen zeilen. Performance en comfort in één schip Luxe en functioneel Ook geschikt voor de single-handed zeiler. 00 Direct boeken Meer informatie. De Polyvalk is de meest verhuurde open zeilboot op de Friese Meren. Met de Polyvalken van Ottenhome Heeg bent u verzekerd van jonge, schone en veilige boten waarmee je onderweg nooit voor verassingen komt te liggen. Vrijwel alle boten beschikken over een maststrijkinstallatie met veer in de mast. Geschikt voor de Friese Meren Altijd jonge, veilige boten. Veelal met maststrijkinstallatie Sportief en comfortabel zeilen. 00 Direct boeken Meer informatie. Leuk voor de wat jongere kinderen bij de bungalow of op de camping, maar ook voor scholen of groepen zeer de moeite waard om aan de zeilsport te proeven. Leuk voor de kids bij de camping of bungalow De perfecte boot om de beginselen van het zeilen te leren Sportief en uitdagend. 00 Direct boeken Meer informatie. Een zeilboot huren? Met de wind in de zeilen over de Friese meren varen en ook nog eens dichtbij het IJsselmeer.
Informatie zeilboot huren IJsselmeer Waterland Monnickendam.
In geval van schade, graag direct melden, zodat wij maatregelen kunnen nemen. De volgende crew kan dan ook weer met een perfect schip onderweg. Staat uw vraag er niet bij? Stel ons uw vraag! Zeilboot huren IJsselmeer. Nieuw in 2018.
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Zeilboot huren Friesland met vele extra's! Deze vele Clevers die wij verhuren zijn allen uitgerust met een ophaalbare kiel, keuk. Vanaf 15000, Details Details. 1 maart 2018 0800: 2 maart 2018 1800.: 1 maart 2018 0800: 1 maart 2018 1800.:

Contacteer ons