Resultaten voor zeilboot huren ijsselmeer 1 dag

zeilboot huren ijsselmeer 1 dag
zeilboot - Tweedehands piano kopen?
Kennisbank Waar moet ik op letten als ik een tweedehands piano koop? Deskundig advies bij aanschaf piano? Tweedehands piano kopen? Tweedehands piano kopen? Waar moet ik op letten? Dat vraagt elke pianobezitter in spe zich af. U kunt vervolgens heel internet afzoeken naar nuttige tips voor het aanschaffen van een tweedehands piano.
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
1 t/m 5 personen IJsselmeerzeilers Huizen. Het Waarschip 900 is het grotere familieschip met 5 volwaardige slaapplaatsen en stahoogte van 190. Het schip is uitgerust met moderne navigatiemiddelen, heteluchtkachel en rolfok. Het huren van deze zeilboot is ideaal voor een lang weekend of vakantie met familie o.
Yachtcharter Ijsselmeer
Zeilboot huren IJsselmeer. Bootnodig?
Zeilboot huren IJsselmeer. Meer info en boeken. De Pride is een zeewaardig zeilschip dat in het voor en naseizoen vaart vanuit Harlingen. De vaargebieden zijn dan de Waddenzee en de kustwateren. Haven: Harlingen / Slaapplaatsen: 8. Meer info en boeken.
houten boot te koop
Mailchimp.
plank
Individueel zeilles zeiljacht met instructeur Enjoy Sailing.
4 uur zeilinstructie: 70. per dag 09.00 17.30 instructie 125. Daarnaast komen natuurlijk de kosten van het huren van een zeiljacht. Mocht u meerdere dagen een instructeur willen inhuren dan heeft u 2 opties wat betreft de overnachtingen. Indien u overnacht in Lemmer of st. Annaland kan de instructeur thuis slapen. Als er een tocht wordt gevaren naar andere havens en er overnacht wordt buiten Lemmer of st. Annaland, dan dient de instructeur aan boord te slapen in een eigen hut, of dient u de hotelkosten voor de instructeur te betalen. Oefenen zeilen op de Middellandse Zee. Meet Sail relatiedag. Uitwaaien op het IJsselmeer. Al 25 jaar Enjoy Sailing. Bekijk onze zeilboten! Ervaar hoe het is om te zeilen op een zeilboot van Enjoy Sailing.
zeiltocht
Zeilschip huren Zeilvakanties weekend zeilen Waddenzee en IJsselmeer.
Zeilschip huren voor zeilvakanties en zeiltochten. op de Waddenzee en het IJsselmeer. Een avontuurlijke zeilvakantie, een actief zeilweekend of een dagje zeilen. De Mars biedt overnachtingen voor meerdaagse tochten tot 34 personen. Dagtochten met maximaal 53 personen. Familie en Vrienden Zeilen voor groepen. Een zeiltocht is een ideaal groepsuitje met vrienden, familie of collegas naar de mooie Waddeneilanden en het IJsselmeer. Individuele zeilreizen waar u alleen, met vriendin of een klein groepje kunt aanmonsteren! Bedrijfsuitje zeilen Bedrijfsuitje zeilen. Nodig uw collegas, personeel of zakenrelaties uit voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in een ongedwongen sfeer. Heerlijk om de geur van de zee op te snuiven en aan dek te genieten van het uitzicht en de prachtige natuur. Op het water is elke dag anders!
zeilboot te koop
Zeilboot huren Ottenhome Heeg Verhuur.
00 Direct boeken Meer informatie. Een zeilboot huren? Met de wind in de zeilen over de Friese meren varen en ook nog eens dicht gelegen bij het IJsselmeer. Even helemaal niks aan je hoofd. Heeft u geen eigen boot? Kom dan naar Ottenhome Heeg, waar u de keuze heeft uit verschillende zeilboten die u kunt huren voor een sportief uitje op de wateren van Friesland.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.
Zeilboot huren dagverhuur Windkracht 5 Enkhuizen.
Zeilboot huren dagverhuur Windkracht 5 Enkhuizen. Plan een onvergetelijke dag met één of meerdere zeiljachten van Zeilbotenverhuur WINDKRACHT 5. Winkracht 5 verhuurt de nieuwste modellen luxe uitgeruste Bavaria zeiljachten van 32 t/m 41 ft. U kunt een zeilboot huren voor een dag met rol of traditionele zeilen eventueel met ervaren schipper.

Contacteer ons