Zoeken naar motorjacht huren

motorjacht huren
Je zeil of motorjacht staat bij ons veilig en droog.
Op ons grote terrein biedt Kortsmit Waterport elke winter onderdak aan jachten in de vorm van winterstalling. Je kan bij ons je jacht op ons afgesloten buitenterrein stallen. Bovendien hebben we overdekte stallings opties. Boek nu je winterstalling boot. Je zeil of motorjacht staat bij ons veilig en droog.
Welkom bij Boat Charter Holland De beste boot voor de beste prijs.
SNEEK/STREEFKERK NL Een luxe Aquanaut motorjacht huren in Friesland en Duitsland kan al vele jaren, maar in het oer-Hollandse rivierenland was dat nog niet mogelijk. Door de verkoop van een zeer luxe Aquanaut Drifter CS met achterkajuit door Aquanaut Yachting Holland in Sneek aan Arie Verkerk van Yachtcharter Streefkerk in Streefkerk aan de Lek kan dat in het vaarseizoen 2018 wel.
luxe motorjachten
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Motorjacht huren Wilt u een motorboot of motorjacht bezichtigen voordat u gaat huren? U bent van harte welkom! Maak een afspraak en wij zullen er alles aan doen om van uw vakantie in Friesland de mooiste vaarvakantie ooit te maken.
motorjacht kopen
Boot huren bij de nummer 1 bootverhuur site van Nederland.
Kortom alles voor je vaarvakantie en uiteraard alles online beschikbaar zonder vaarbewijs en reserveringskosten. Wil je een sloep huren, een polyvalk huren, een motorjacht huren, een zeiljacht huren, een platbodem huren in Friesland of een punter huren in Giethoorn? Dan bent je bij Vakantievaren aan het juiste adres!
wasmachine
Huur motorjacht Yacht Charter Urk Motorkruiser verhuur.
Bij Yacht Charter Urk kunt u ook een motorjacht huren. Bij ons huurt u de meest luxe motorjachten waarmee u er even heerlijk tussen uit kunt. Het bevaren van de motorjacht, het genieten van het water, de heerlijke omgeving van de Nederlandse wateren, dit allemaal zorgt ervoor dat u even kunt bijkomen van uw dagelijkse bekommeringen.
ahoy
Jachten huren in Nederland Nautal.
Bijzonder motorjacht in uniek charterconcept! Een uniek charter concept in Nederland! De Jetten MPC 50 is een gloednieuw en bijzonder motorjacht. Nergens in Nederland wordt een dergelijk motorjacht te huur aangeboden. Wilt u de Jetten MPC-50 huren per dag, per weekend, per week of langer huren.
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Er is geen mooiere manier om Friesland te beleven dan vanaf het water. Ontelbare waterverbindingen, korte en lange vaarroutes en prachtige aanlegplekken midden in de natuur. Dit maakt varen in Friesland tot een topervaring. Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland!
Motorboot huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Onze vloot RiverCruise motorboten die u kunt huren zijn ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen, maar hebben ook alles aan boord voor een watersportvakantie in Friesland! RiverCruise 31 Cabrio ws. Deze RiverCruise 31 Cabrio ws motorboot is een compacte boot en biedt ruimte voor 2 tot 4 personen. Dit sierlijke gelijnde motorjacht is zeer goed te manoeuvreren en gemakkelijk te sturen wat aanleggen ook weer eenvoudiger maakt.
Motorjacht huren? Keuze uit ruim 1200 schitterende motorjachten.
Yachtcharter Wetterwille motorjacht huren voor 2 tot 12 personen. Motorjacht huren in Friesland Bij Yachtcharter Wetterwille kunt u een prachtige motorjacht huren. U huurt bij ons een motorjacht voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een fantastische vaarvakantie in het mooie Friese merengebied.

Contacteer ons