Meer resultaten voor jachtverhuur sneek

jachtverhuur sneek
Welkom bij Boat Charter Holland De beste boot voor de beste prijs.
Boat Charter Holland is een samenwerkingsverband van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Friesland Holland inspecteert, informeert en garandeert meer" boot voor minder geld" Op deze site van Friesland Holland vind u alles voor bootverhuur, motorboot verhuur, zeilboot verhuur, huurboot, jachtverhuur en sloep verhuur in Friesland.
zeilen sneek
Home Centerpoint Charters.
U stapt aan boord in Sneek en vaart naar havens en aanlegplekken waar u het leuk vindt; bijvoorbeeld naar Grou, Langweer, Heeg en/of Lemmer. Friesland en Overijssel hebben een dichtvertakt netwerk van meren en kanalen, waardoor u een grote keuze hebt in vaarroutes, door afwisselende landschappen en historische havenplaatsen.
jachtverhuur
Bootverhuur in Sneek.
Yachtcharter Sneek verhuurt vanuit het hart van Friesland goed verzorgde motorjachten met een bijzonder lage doorvaarthoogte 240m. van der Pol zeilboten en sloepenverhuurder. Jachtverhuur, zeilbootverhuur en sloepverhuur. van der Pol is de zeilboten en sloepverhuurder die als sinds 1979 staat voro een fantastische vaarvakantie!
werkschoenen
Webcam.
wissellijsten
Bootverhuur en vakantiewoningen Friesland, de Hoek Watersport.
Appartementen en boten verhuur in Friesland Meest bekeken boten en appartementen. Frisian Dream 4-6 personen. Dit jacht is modern gelijnd en heeft veel binnenruimte. Het schip heeft, net als onze andere schepen, een luxe uitrusting en is daardoor uitermate geschikt voor vaarvakanties over de Friese wateren of daarbuiten.
Bootverhuur Sneek bootverhuur.nl.
Ons jachtcharter bedrijf is gelegen in het meest bekende watersport gebied van Nederland, namelijk; Friesland. Met zijn schilderachtige kanalen en gra. Adelante Jachtverhuur Sneek. Sneek, Friesland Zeilboten. De beste recensies; verhuur van scherp zeilende moderne kajuizeiljachten voor een zeer aantrekkelijk huurtarief.
Jachtverhuur Aquanaut.
Motorjacht huren bij Aquanaut Yachtcharter in Friesland. Jacht huren in Friesland en op zoek naar een goede en betrouwbare partij? Bij Aquanaut Yachtcharter kunt u een motorjacht huren vanuit onze eigen haven in Sneek en sinds kort ook vanuit Streefkerk, Zuid-Holland.
Jachtcharter en verhuur motorjachten in Friesland Jachtcharter FNMA.
Boek uw jacht Last minutes. FNMA Charters is al meer dan 45 jaar een begrip in het jachtverhuur van Friesland. Door de centrale ligging in het mooiste watersportgebied van Nederland ervaart bij uw vertrek al een oase van vrijheid en rust.

Contacteer ons