Op zoek naar jachtverhuur sneek?

jachtverhuur sneek
jachtverhuur - Motorboot huren Motorjacht huren.
Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn.:
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Om 15.00 uur vertrokken vanuit Terherne via Sneek en IJlst naar Sloten en terug naar Woudsend, waar we in de Jachthaven zijn blijven overnachten. Die avond nog wat rondgelopen en wat gedronken in een plaatselijke horecazaak. Familie Heeren en familie Evers.
tankpas mkb
Zijda Yachting Sneek uw partner op het gebied van jachten.
Jachtverhuur in Friesland. Luxe, comfortabele motorjachten. Boek een jacht. Bekijk onze jachten. 6 slaapplaatsen vanaf 1550. 12 slaapplaatsen vanaf 2250., 6 slaapplaatsen vanaf 1675. Bekijk alle jachten. Huur een jacht in Sneek. Geniet met uw gezin of vrienden van een luxe en complete vaarvakantie in Friesland.
samsung
Webcam.
dartpijlen kopen
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
akoestisch scherm
Adelante Jachtverhuur Zeilboot verhuur Friesland: Voordelig een zeiljacht huren in Sneek.
Adelante Jachtverhuur Sneek. Adelantejachtverhuur is een begrip in Friesland en met onze locaties in Sneek en Warns vaart u in no-time het Sneekermeer of IJsselmeer op. Het Friese merengebied waaronder Morra, Heegermeer en Fluessen leent zich bij uitstek om lekker te gaan zeilen.
Jachtcharter en verhuur motorjachten in Friesland Jachtcharter FNMA.
Boek uw jacht Last minutes. FNMA Charters is al meer dan 45 jaar een begrip in het jachtverhuur van Friesland. Door de centrale ligging in het mooiste watersportgebied van Nederland ervaart bij uw vertrek al een oase van vrijheid en rust.
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Huur een luxe motorjacht op onze toplocatie in Sneek. Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland! Met al ruim 20 jaar ervaring en veel trouwe vaste gasten uit het binnen en buitenland, weet u zeker; bij Sanzi Yacht Charter huurt u bij de specialist in jachtverhuur en kunt u de mooiste luxe motorboten huren.
Jachtverhuur Aquanaut.
Aquanaut Dutch Craftsmanship. Motorjacht huren bij Aquanaut Yachtcharter in Friesland. Jacht huren in Friesland en op zoek naar een goede en betrouwbare partij? Bij Aquanaut Yachtcharter kunt u een motorjacht huren vanuit onze eigen haven in Sneek en sinds kort ook vanuit Streefkerk, Zuid-Holland.

Contacteer ons