Resultaten voor boot te huur

boot te huur
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Alleen te huur bij Sanzi Yacht Charter. Wilt u kopen maar eerst testen? Of wilt u niet kopen maar alleen genieten? Een exclusieve noviteit in de Nederlandse charterwereld! De Linssen Grand Sturd. Vanaf 7.20000, Details Details. 5 mei 2018 1600: 12 mei 2018 1200.: 5 mei 2018 1600: 19 mei 2018 1200.: 5 mei 2018 1600: 26 mei 2018 1200.: OSTARA 10.50 Meter. OSTARA 10.50 Meter. 2 t/m 6 personen Westerdijk yachtcharter Earnewâld. Zeer comfortabel familieschip. Hoogte boot: 3.90 meter met kabriokap / 2.90 meter zonder kabriokap / 2.50 meter zonder windscherm.
schade boot te koop
Vaarvakantie Kanaal Motorboot verhuur in Europa Le Boat.
5% op de boten Comfort Plus Vision. 50 kerstkorting op alle boten. Te combineren met andere aanbiedingen tot maximaal 15%. Bekijk al onze kerstaanbiedingen. Motorboot huren in Europa en Canada. Huur tijdens uw vakantie een boot en bevaar de mooiste waterwegen van Europa en Canada.
luxe jacht huren
Barqo het online verhuurplatform voor boten en bootvakanties wereldwijd.
Nic is a lovely host and boat was great! We could not wish for more! Heeft gevaren op de STORMER 55. Perfect, leuke boot, zeer gastvrije en vriendelijke eigenaresse. Hoop deze in de toekomst nog een keer te boeken. Hoe verhuren werkt.
mooie boot
Bootverhuur Kalf Verhuur van betaalbare motorjachten.
Alle motorjachten zijn zonder vaarbewijs en vaarervaring te bevaren. Check de beschikbaarheid. Bekijk hier in 1 oogopslag de gehele beschikbaarheid van al onze motorjachten in Friesland. Vroegboeken wordt steeds populairder! uw favoriete boot is nog beschikbaar en u ontvangt een aantrekkelijke korting.
huis kopen amsterdam oost
Boot huren Friesland zonder vaarbewijs Centerpoint Charters.
Na een avondje theorieles gaat hij de volgende dag de theorie met u in praktijk brengen, net zolang totdat u het onder de knie heeft. Voor meer informatie hierover kunt u op www.ssh-boating.com terecht. Bekijk welke motorboten allemaal te huur zijn. Varen is voor iedereen. Boot huren zonder vaarbewijs.
Boot huren Zeeland De Arne, ideaal gelegen aan het prachtige Veerse Meer.
Ook als je voor een paar uur een boot wilt huren. Aanvragen boot huren. Diverse boten huren voor de beste prijs! Ideale ligging aan het prachtige Veerse Meer! Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring! Omgeving Veerse Meer. Meest gestelde vragen. Reviews De Arne. Kleine en grote zeilboten voor ervaren en onervaren zeilers. Te huur vanaf 57, voor een halve dag of 69, per dag.
Schiffart Yachtcharter Motorboot huren in Friesland, Jachtverhuur.
Contact Wij staan klaar voor u! Huur een motorjacht met het gehele gezin of zelfs met 2 gezinnen. Dit jacht heeft veel binnenruimte, een slimme indeling met veel privacy, ruime vaste slaapplaatsen en zowel voor als achter een douche en een toilet. Friesland ontdekken in stijl! Bekijk Het Kotterjacht Check beschikbaarheid. Beleef een prachtige vaarvakantie met meerdere personen. Onze modern gelijnde motorkruisers zijn voorzien van veel luxe, ruimte en comfort. Elke kruiser heeft een boegschroef waardoor deze motorboot goed te manoeuvreren is. Geniet van het prachtige uitzicht op één van onze kruisers! Bekijk De Kruiser Check beschikbaarheid. De Brûzer is een stoere, klassiek gelijnde motorboot die makkelijk te varen is. De boot heeft door zijn unieke vorm veel binnenruimte en is tegelijk compact. Hierdoor heeft deze motorboot veel routemogelijkheden en kun je alle wateren van Friesland ontdekken! Bekijk De Bruzer Check beschikbaarheid. Voor de beginnende watersporter is de Doerak een ideale motorboot om te varen in het Friese merengebied. Maar ook voor de meer ervaren schippers is de Doerak een geschikte motorboot.
Botenverhuur en vakanties Watersport en Boten Speurders.nl.
Te Huur aangeboden. Sloep 7 meter 2.40 breed met 20 pk bb moter te huur per dag deel, per dag, per week geschikt voor. 25 dagen geleden Delfzijl Groningen. Boot huren van particulier. Verhoef motorkruiser voor 2-4 personen te huur van particulier.

Contacteer ons