Op zoek naar boot huren heeg?

boot huren heeg
Boot huren bij Ottenhome Heeg Verhuur.
Beneteau Oceanis 34 2-6 personen Meer informatie. Boot huren bij Ottenhome Heeg. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water.
jacht verhuur
Verhuur Hoora Watersport.
Overigens kunt u ook prachtige Musto zeilplakken bij ons huren. Naast aandacht voor de materialen, hebben we graag aandacht voor uw wensen. We zijn erg trots dat dit ook zo ervaren wordt en dat we beoordeeld worden met een 94, op botentehuur.nl. Waarom kiezen voor Hoora? De zeilboten en sloepen die u huurt zijn altijd in topconditie, dit komt omdat wij al sinds 1978 al onze schepen, en veel van de systemen aan boord, zelf bouwen. Jaarlijks worden er boten vervangen, zodat u altijd in een jonge boot vaart voorzien van de laatste innovaties. Mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan tijdens uw vakantie? Dan is een van onze medewerkers snel ter plekke met het juiste materiaal zodat u vlot weer verder kunt. Direct aan Heegermeer. Heeg ligt middenin het Friese merengebied, andere populaire watersportplaatsen zoals: Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer zijn in een dagtocht te bevaren.
winterstalling
Bootverhuur in Heeg.
Bootverhuur in Heeg. Ottenhome Heeg een dagje of langer erop uit met een toerboot. Onze jachthaven is een moderne, gezellige jachthaven uitgerust met een prachtig zeilcafé, sanitair en een haardvuur. De haven ligt op zon 10 minuten varen. Heech by de Mar verhuur van motorschepen en platbodemjachten. Al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in bootverhuur. Heech by de Mar is al meer dan 35 jaar de specialist in de verhuur van rondbodemschepen en platbodemschepen. Wij verhuren tradi. H2O Events unieke bootverhuur in Friesland. De leukste arrangementen in Friesland. H2O Events biedt de leukste arrangementen in Friesland aan. Lekker borrelen en af en toe de handen uit de mouwen voor wie dat wil, om lekker. Rivéra Nautic Waterrecreatie bootverhuur in zuid-west Friesland. Bootverhuur in Friesland. Een motorjacht huren in Friesland? Wij verhuren een schitterende Gillissen vlet. De boot heeft een open kuip met een ruime u zit.
wasmachine
Sloep huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Een andere boot huren? Wilt u liever zeilen of op de motor varen in een andere boot? Kies dan voor één van de zeilboten of motorboten van Ottenhome Heeg. Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag Op de hoogte blijven.
zelf animatiefilmpje maken gratis
Home Hoora Watersport.
Vanuit Heeg, het bruisende hart van het Friese merengebied, zijn wij het startpunt voor een heerlijke, sportieve watersportervaring. We ontwikkelen onze boten zelf en doen dat vol passie met een enthousiast team. We werken op twee locaties: op onze werf aan de Draei 18A bouwen we al onze schepen en aan de Gouden Boaijum 10 bent u aan het juist adres voor het huren van een zeilboot of elektrosloep.
Bootverhuur De Pharshoeke.
Voor een gezellig dagje varen kunt u ook een motorsloep huren. Tot onze verhuurvloot behoren ook 2 nieuwe royale Gozzo Mare sloepen. Met deze boot kunt u ook de ondiepe wateren bevaren. U kunt prachtige tochten maken, bijvoorbeeld over het Slotermeer, langs de Luts en weer via de Fluessen terug naar het Heegermeer. Een tocht van 5-6 uur. Heeft u nog nooit gezeild of wilt u uw technieken verbeteren? In Heeg zijn diverse zeilscholen waar u of uw kinderen een zeilcursus kan volgen.:
Elektrische sloep huren in Heeg Friesland.
De Stille Boot. It Bûtlân 9. 8621 DV Heeg. 0515 44 44 28. 084 88 33 555. Elektrische sloep huren in Heeg. heerlijk varen over de Hegemer Mar of het fraaie Poelengebied. In Heeg kunt u een elektrische sloep huren bij Sloepentocht Heeg Hoora Verhuur.
camping in Friesland: Lan en mar Zeilboot of motorboot huren in Friesland-Heeg familiecamping lan en mar Heeg.
Wij kunnen je boot gewoon brengen als het in de buurt is. Je kan er ook bij kamperen, en zelfs een groepstent bij huren. Plaats Heeg, Friesland Specificaties Geschikt voor 7 personen 10 PK Yamaha motor Geen moeite met lage bruggen en hoge golven Stuurwiel.

Contacteer ons