Resultaten voor Yachtcharter Ijsselmeer

Yachtcharter Ijsselmeer
Yachtcharter ijsselmeer.
Bed en huishoudlinnen. Yachtcharter IJsselmeer, de robuuste kotterjachten van jachtcharter Klompmaker zijn er uitermate geschikt voor. Yachtcharter op het IJsselmeer nodig? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Wilt u met zn tweeën gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past.
Zeilboot huren Jachtverhuur Zeilbootverhuur Yachtcharter Lemmer.
Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot van bestaat uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. Lees verder
aeg droger
Yachtcharter ijsselmeer.
Bed en huishoudlinnen. Yachtcharter IJsselmeer, de robuuste kotterjachten van jachtcharter Klompmaker zijn er uitermate geschikt voor. Yachtcharter op het IJsselmeer nodig? Dan bent u bij Jachtcharter Klompmaker aan het juiste adres. Wilt u met zn tweeën gaan varen, met vrienden of de gehele familie, bij ons vindt u altijd een motorjacht dat bij u past.
zelfvliegen
Yachtcharter IJsselmeer Yacht Charter Huerter.
Als u graag een overzicht wil van alle schepen waarover Yachtcharter Huerter aan het IJsselmeer beschikt, bekijkt u dan onze gehele vloot. Groot vaargebied bij Yachtcharter aan het IJsselmeer. Het grote voordeel van een yachtcharter aan het IJsselmeer, zoals Huerter, is het grote vaargebied wat beschikbaar is.
catering amsterdam
Yachtcharter IJsselmeer Own Ship.
KORTOM: Het IJsselmeer is voor yachtcharter een prachtig en uitdagend zeil en vaargebied met vele bezienswaardigheden voor de bemanning. Geschikt voor yachtcharter met kleinere en grote zeil en motorjachten met een diepgang tot 2.20 meter. Ons actuele aanbod voor yachtcharter rondom IJsselmeer.
Flevo Sailing, uw zeiljachtcharter direct aan het IJsselmeer! Passie voor jachtzeilen. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Flevo Sailing: Yachtcharter, Events, Zeilschool. 52.55209 N / 5.45934 E. 31 88 0504192. info @ flevosailing. Welkom bij Flevo Sailing! Flevo Sailing heeft moderne, goed uitgeruste zeiljachten die beschikbaar zijn voor heerlijke zeilvakanties, zeillessen en bedrijfsevenementen op maat. Onze kwalitatief hoogwaardige jachten van de merken Dufour, Jeanneau en Winner liggen in de Flevo Marina Lelystad: Een mooie jachthaven direct aan het IJsselmeer, centraal gelegen in het land en voorzien met talrijke technische servicestations.
zeilboot huren ijsselmeer en waddenzee bij Andijk Zeiljacht verhuur.
Vanuit Andijk bestaat de mogelijkheid tochten te ondernemen op het IJsselmeer, Markermeer, de Friese meren, de Waddenzee en de Noordzee tot 10 mijl uit de kust. Andijk ligt ideaal aan het ijsselmeer, zo kunt u vele plaatsen aandoen met de zeilboot, zoals Enkhuizen, Medemblik, Sneek, Lemmer, Stavoren, Hoorn.
Zeilboot huren Enkhuizen Zeiljacht verhuren IJsselmeer Bavaria.
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer, Waddenzee, Friesland en Noordzee. Zeilbotenverhuur WINDKRACHT 5 verhuurt de nieuwste modellen Bavaria zeiljachten vanuit de Compagnieshaven in Enkhuizen direct aan het IJsselmeer. Wilt u in 2018 een Bavaria zeilboot huren bekijk dan onze luxe uitgeruste vloot met perfect onderhouden jonge Bavaria zeiljachten: 32, 33, 34, 35, 36, 37 4x, 40 en 41 ft.
Welkom Yacht Charter Urk Motorkruiser verhuur.
Desnoods varen we mee tot en met de eerste sluis. Wij doen er alles aan om u van een fantastische en onbezorgde watersportvakantie te laten genieten. In onze haven, vlakbij het IJsselmeer, kunt u uiteraard gratis en onbegrensd gebruik maken van Wifi.

Contacteer ons