Meer resultaten voor zeilen sneek

zeilen sneek
Zeilcentrum de Friese Meren, Sneek, Friesland.
Je zeilkamp voor school of een groepsevenement laten organiseren., en natuurlijk goed leren zeilen. Het uitgebreide merengebied daagt je uit om de mooiste en afwisselende. zeiltochten te maken over kanalen, vaarten en meren naar de mooiste dorpjes. Polyvalk huren Sneek.
zeil vloer
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
Bezig met laden. Huur een boot in Sneek. Zeiluitjes met skûtsjes. Op zoek naar een gezellig groepsuitje voor jong en oud, waar ontspannen samen zijn met vrienden, familie of collegas centraal staat? Dan is zeilen op een traditioneel Fries skûtsje een uitstekende keuze.
doorzichtig zeil
BotenverhuurinFriesland.nl.
Ook kunt u zeilen in Sneek door een zeiljacht of kajuitzeiljacht te huren voor een vaarvakantie of weekend zeilen op het Sneekermeer en de Friese meren of IJsselmeer. Datzelfde kan uiteraard ook met het huren van een open zeilboot zoals een Optimist of Polyvalk.
zeil
Sail-a-way Sneekermeer Sloep, valk en zeilboot huren in sneek Zeil motorboten huren Sneek.
Direct aan het Sneekermeer. Wilt u een bootje huren in Sneek? Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Allereerst kunt u bij ons heel eenvoudig een valk huren. Friesland is ideaal om met een valk te verkennen.
hubo
Boot huren in Friesland: zeilboot, sloep, polyvalk, suppen JFT Watersport.
JFT watersport is een modern familiebedrijf met hart voor de watersport en een gastvrije werkwijze. Seizoen abonnement zeilen. Hotel van der Valk Sneek. bekijk alle arrangementen. Vul je mailadres in en je krijgt gratis updates als er speciale aanbiedingen zijn.
yachtcharter sneek
Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS Vertrouwd zeilen voor mensen met een beperking.
SAZS/KWS in het nieuws bij Groot Sneek. Geplaatst op 5 januari 2016 door Maria Poiesz. Cheque van 2500 voor Aangepast Zeilen Sneek. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor SAZS/KWS in het nieuws bij Groot Sneek. Anja Poiesz loopt New York City Marathon, opbrengst voor SAZS.
tafelkleed zeil
Mailchimp.
Bootverhuur Friesland: huren zeilboot, zeiljacht verhuur, sloepen.
Vanaf watersportboulevard t Ges bent u binnen 10 minuten, zonder bruggen of sluizen, op het Sneekermeer of in het gezellige centrum van Sneek en binnen 3 uurtjes bent u op het IJsselmeer. Voor een aantal boten behoort de Waddenzee ook tot de mogelijkheden, hiermee ligt het vaargebied tussen Terschelling en Amsterdam! Op het terrein bij de haven kunt u uw auto parkeren. Tevens zijn er goede sanitaire voorzieningen douche en toiletten en is er een groenstrook met kampeermogelijkheden. Mocht u gezellig een nachtje in de haven blijven dan kan desgewenst de zitgelegenheid met bijhorende vuurkorf gebruikt worden! Zeilen is groen.

Contacteer ons