Zoeken naar zeilen sneek

zeilen sneek
Flitsclub Sneek.
Pagina 1 van 5. Vrienden van de Flitsclub. Vraag en Aanbod. Twitter Login Form Gebruikersnaam. Log-in Wachtwoord vergeten? Deze website geeft informatie over de Flitsclub Sneek en het zeilen in de Flits. 2013 Copyright Flitsclub Sneek. Joomla template by Offenware.
Yachtcharter Ijsselmeer
Friesland Zeilen Watersport boulevard Sneek t Ges.
U stapt op bij onze haven in Sneek. Van hieruit kunt u een prachtige zeilvakantie beleven op de Friese meren, IJsselmeer of Waddenzee. Liever niet zeilen? Ga dan eens het water op met een van onze sloepen, de IJsselmeervlet 650 of de Steilsteven 820.
haartransplantatie vrouwen forum
Sneekweek Wikipedia.
Horror atletiek Menhir basketbal BCS 97 badminton De Hen biljard Sneek bridge Sneek bowling Impact color guard SDC dammen Kroonschijf dammen Moby Dick duiken ATC gymnastiek De Baars hengelsport De Vriendschap hengelsport Musketiers unihockey SMHC hockey Sneek kaatsen De Waterpoort korfbal La Boule au but petanque L Estafette postduiven De Geeuw roeien IJsster schaatsen/skeeleren Sneek schaken Duel schietsport De Vliegende Bal tennis Nomi tennis DES wandelsport Rally wielrennen Sneek wielrennen Flitsclub Sneek zeilen KWS zeilen Neptunia 24 zwemmen Fit Door Sport aangepast sporten.
epoxy
Mailchimp.
zeiltocht
Het Toppunt, Sneek Friesland Bootverhuur Groepsaccommodatie.
Dé geschikte locatie voor bedrijfspresentaties, workshops, vergaderen of teambuilding, ongeacht het budget. Zeilboten en sloepen huren. Zeilen in Friesland. De bekende zeilboot. En verken Friesland. Over Het Toppunt. Unieke ligging tussen Sneek en Sneekermeer. Persoonlijke aandacht en service. Goed onderhouden en verzekerde boten.
laminaat zeil
Home Jachtwerf Kuiper Sneek.
Jachtwerf Kuiper in Sneek houdt zich bezig met de verkoop, refit en onderhoud van zeiljachten en Zweedse daysailers in het bijzonder. Wij zijn exclusief dealer van de nieuwe IF-BOAT en HABER YACHTS in Nederland. Wij vertellen u met veel passie en enthousiasme over de mogelijkheden wij u kunnen bieden.
zeilboot
Sail-a-way Sneekermeer Sloep, valk en zeilboot huren in sneek Zeil motorboten huren Sneek.
Friesland is ideaal om met een valk te verkennen. Wilt u een andere zeilboot huren, dan hebben wij de mooie kajuitboot Tirion voor u in de aanbieding. Ook kunt u bij ons een motorboot of sloep huren. Sneek is de perfecte startplek voor een sloepentocht.
Zeilen Sneekermeer.
Nederlands Duits English. Hoofdpagina Events Zeilen Sneekermeer. Een dag, weekend of week zeilen op het Sneekermeer is. bij uistek 1 van de mooiste activiteiten die. Friesland te bieden heeft. Het Sneekermeer ligt op ongeveer 10 autominuten. vanaf het Amicitia Hotel Sneek.

Contacteer ons