Meer resultaten voor zeilen sneek

zeilen sneek
Boot huren in Friesland: zeilboot, sloep, polyvalk, suppen JFT Watersport.
JFT watersport is een modern familiebedrijf met hart voor de watersport en een gastvrije werkwijze. Seizoen abonnement zeilen. Hotel van der Valk Sneek. bekijk alle arrangementen. Vul je mailadres in en je krijgt gratis updates als er speciale aanbiedingen zijn.
Yachtcharter Ijsselmeer
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
Een paar uur onbezorgd het water op? Ontdek de mooie omgeving van Sneek met een sloep, te huur met of zonder schipper. Een unieke belevenis: zeilen met het bedrijf, familie of vrienden op authentieke sk├╗tsjes. Teamwork, gezelligheid en ontspanning tegelijk.
mkb servicedesk
Koninklijke Watersportvereniging Sneek // Home.
Met mijn handicap is het prachtig dat ik elke donderdag kan zeilen bij Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS in Sneek. Lekker in de frisse lucht en op het water! Heb je een verstandelijke handicap? Wil je ook leren zeilen?
dartpijlen kopen
BotenverhuurinFriesland.nl.
Ook kunt u zeilen in Sneek door een zeiljacht of kajuitzeiljacht te huren voor een vaarvakantie of weekend zeilen op het Sneekermeer en de Friese meren of IJsselmeer. Datzelfde kan uiteraard ook met het huren van een open zeilboot zoals een Optimist of Polyvalk.
akoestische platen plafond
Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS Vertrouwd zeilen voor mensen met een beperking.
SAZS/KWS in het nieuws bij Groot Sneek. Geplaatst op 5 januari 2016 door Maria Poiesz. Cheque van 2500 voor Aangepast Zeilen Sneek. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor SAZS/KWS in het nieuws bij Groot Sneek. Anja Poiesz loopt New York City Marathon, opbrengst voor SAZS.
Weekend-zeilen in Sneek.
Een weekend zeilen in Friesland? Neem het roer in handen met een van onze kajuitzeilboten tot 5 personen. Bij FrieslandZeilen in Sneek verhuren we. Bootverhuur Hospes geniet van uw zeilweekend in Friesland. Zeilen in Friesland. Een weekend zeilen in Friesland?
t Groepsaccommodatie Boothuis en Groepsaccommodatie botenverhuur en t Botenverhuur. Boothuis Sneek Friesland.
Sloep en Motorboot. t Boothuis Groepsaccommodatie en Botenverhuur te Sneek, Friesland. Vakantiehuis, Sloep, Motorboot, Valk, Kano. Kom eens uitblazen in onze gezellige accommodatie. We zijn het hele jaar open. Alle kamers zijn verwarmd en de groepsruimte is zelfs voorzien van vloerverwarming. Een beetje hangen aan de bar kletsen rond de stamtafel of even met een paar man in de zithoek. Hoe groot of klein de groep ook is er is altijd een gezellig hoekje. Deze ruimte wordt vaak omschreven als een mix tussen een bruine kroeg en een woonkamer. Boerderij en BBQ hut Grote Sloep 16 pers. Accommodatie Leuk Motorbootje. Terras aan de zijkant Bar in de accommodatie Het binnenhaventje en relaxveld. U kunt bij ons terecht voor een renie van familie, vrienden, sporters enz, een weekje zeilen met de school of een actief personeelsfeest.
Zeilen Sneek: Actief zeilen in de buurt van Sneek Uit-Zeilen.
Op zoek naar een geslaagd zeilen Sneek uitje voor uw bedrijf of relaties? Uit-Zeilen organiseert actieve zeiluitjes op de Friese meren vanuit van Sneek. Ook kunt u opstappen in Heeg, Gaastmeer en Koudum voor een onvergetelijke dag op het water!

Contacteer ons