Zoeken naar schip huren

schip huren
Zeilschip huren? Boek een traditioneel schip van de bruine vloot.
Bel mij terug Offerteaanvraag Contact. Home Zeilschip verhuur. Aantal personen meerdaags. Afvaarthaven Harlingen, Makkum, Stavoren andere havens in overleg. Capaciteit tot 32 meerdaags, tot 50 dagtocht. Afvaarthaven Lemmer andere havens in overleg. Capaciteit tot 32 meerdaags, tot 40 dagtocht. Afvaarthaven Stavoren andere havens in overleg.
jacht huren friesland
Zeilboot huren Zeilen met Rederij Vooruit.
De tjalk Ontmoeting is gebouwd in 1927. Na diverse verbouwingen vaart het schip sinds 1970. De Ocularis zag het levenslicht in 1904 en werd in 1935 verkocht aan een arts. De Nooitgedacht, oftewel het Loungesk├╗tsje, is door haar verwijderde luikenkap met recht de cabriolet onder. Anna van Oranje. Voel hoe de klok even teruggedraaid lijkt te worden. Files, drukte, moeilijke telefoontjes en andere. Een vaartocht met zeilschip de Feroaring staat garant voor een dag puur genieten op het. Een heerlijke dag op het water beleef je met de lemsteraak Wyn Wetter! Niet alleen kunt u bij Rederij Vooruit een traditioneel zeilschip huren, ook voor een spannend zeilarrangement bent u bij ons aan het juiste adres.
stuntsteps
Zeilreizen of schip huren vanuit Harlingen. Zeilen op de Waddenzee.
Vanuit Harlingen varen zeer veel traditionele zeilschepen, er is altijd wel een schip te vinden die aan al je wensen voldoet. Je kunt een schip met een groep huren, of je kunt mee als opstapper tijdens een individuele zeilreis. 73 schepen gevonden.
vloerkleed
Arrangementen Challenge Team Sailing.
Lunch aan boord. Diversiteit van broodjes met smeersels en vis. Lunch de luxe aan boord. Groene salade, broodjes met smeersels en vis op brood. Hele dag een schip huren. Schip met schipper gedurende een hele dag. Huur eens een jacht.
werkschoenen
Boot Huren Amsterdam: Alle boten te huur in Amsterdam op een rij.
Boot Huren Amsterdam 020 624 76 35. Boten te huur in Amsterdam. Boten te huur in Amsterdam. Sorteer op Populairst. Personen vanaf 1. Salonboot Ondine 1909 is een buitengewoon mooie, luxe, authentiek Amsterdamse en zeer sfeervolle salonboot. 355 beoordelingen Meer Info. Salontjalk Anna Maria. Salontjalk Anna Maria. De Anna Maria 1910 is een schitterend Fries schip met een roemrijk verleden.
Schip huren.
Home Schip huren. Vaartochten met De Zaan. Huren met bemanning. Schip huren met schipper voor vaartochten over de Zaan, het IJ of door het veld? Van 12 tot de 150 passagiers met mogelijkheden van lunch, diner en borrel aan boord of een excursie en workshop.
Schip huren en naar Terschelling zeilen nlchannelc-moena.
Vlieland is te vergelijken met Terschelling en als u een schip wilt huren vanuit Harlingen, is ook dit eiland uitstekend te bereiken. U kunt zelf bepalen voor hoelang u een schip wilt huren om Terschelling, Vlieland of Texel te bezoeken.
Schip huren.
Je kunt de Bruinvisch voor een korte of lange periode huren. Kijk in de vaaragenda wanneer het schip nog beschikbaar is voor een zeiltocht. Neem vrijblijvend contact op over alle mogelijkheden om het schip te huren. Zeilen voor jong en oud.

Contacteer ons