Resultaten voor kruiser huren

kruiser huren
Uw bootverhuur en zeilschool aan de Maasplassen in Roermond Limburg. Uniek in het Maasplassengebied!
Boot en sloepverhuur. Onze verhuurvloot bestaat uit jonge, goed onderhouden motor, zeilboten, sloepen en elektrosloepen, die garant staan voor een zorgeloos genieten op de Maasplassen in Limburg. Al onze boten mogen zonder vaarbewijs gevaren worden. Voor het huren van zeilboten is zeilervaring vereist.
motorboot verhuur
Frankrijk Motorboot huren.
U bent hier: Landen Frankrijk Motorboot huren in Frankrijk. Motorboot huren in Frankrijk. Zonder dat veel mensen het weten is Frankrijk eigenlijk de meest populaire toeristische bestemming in de hele wereld, meer dan de meeste andere landen alleen al omdat het zo'n' breed scala aan attracties en verschillende soorten watersport activiteiten tot haar beschikking heeft.
tafelkleden kopen
Boot huren in Friesland: zeilboot, sloep, polyvalk, suppen JFT Watersport.
Klaar voor de start? Huur een boot in Friesland. Bekijk aanbod van 50 boten.: JFT Watersport in Sneek. Een boot huren in Friesland? Sinds 1997 verhuurt JFT Watersport vanuit Sneek 50 boten. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren.
elektricien leiden
Bootverhuur Camping It" Wiid." Shape.
Huur een boot in Eernewoude. Sloepen, polyestervalken, polyestervletten, optimisten en kanos, boten welke u kunt huren bij Bootverhuur Eernewoude. In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Bootverhuur Eernewoude op Camping It Wiid.
boomstam plank kopen
Boot, sloep of kano huren in Noord Holland.
Boot en sloepverhuur Waarland biedt u de mogelijkheid een boot, sloep of kano te huren en in een van de mooiste gebieden in de kop van Noord Holland rondje Waarland te ervaren. Gezellig het water op en een idyllische route varen.
Zonwerende
Motorkruiser in Friesland.
Yachtcharter 2000 geniet van de vrijheid met een luxe motorkruiser. Luxe motorkruiser huren vanuit het hart van Friesland. Wilt u een motorkruiser huren in Friesland? Zodra u onze haven binnenrijdt, beleeft u het zorgeloze gevoel dat bij een vakantie i.
kruiser kopen
Familie Stol bootverhuur.
Reserveringen of boeking voor 2018 is mogelijk. Wij bieden 2 zeer complete motorjachten te huur aan. De Gruno-kruiser Dream is 10 meter lang en dit schip beschikt over 5/6 slaapplaatsen. De Succes-kruiser Noordster is 10.50 meter lang en dit schip beschikt over 6 slaapplaatsen.
Motorboot huren in Friesland tot 10 personen Yachts4U bootverhuur.
Vaarvakantie: Wij heten u welkom op het water! Verschillende boten huren: uw thuis weg van huis! Yachts4U bootverhuur in Friesland heet u van harte welkom op het water. Onze motorboten hebben een lengte van tussen de 11.00m en 14.50m en zijn allemaal meer dan 4 meter breed. Veel ruimte dus voor u en uw" crew! Kies en huur naar wens uw" drijvend hotel.

Contacteer ons