Op zoek naar kruiser huren?

kruiser huren
Motorjacht huren? Keuze uit ruim 1200 schitterende motorjachten.
Bij Olympia Charters kunt u een luxe motorjacht huren voor een week, weekend of midweek. Wij verhuren 2 type schepen met slaapgelegenheid: de Olympia Superkruiser voor maar liefst 12 personen en de Olympia 34 Kruiser. Dit luxe schip is ideaal voor 4 personen maar.
motorboot verhuur
Huur een motorboot, huur een zeiljacht of huur een sloep bij de nummer 1 verhuursite van Nederland.
Motorjacht/Motorboot Jan-van-gent is met zijn 12.00 meter geschikt voor 4-6 personen. Huur nu deze geweldig mooie ruime boot en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren: Motorkruiser heeft een afzonderlijke achterkajuit. Type De Jong kruiser 12.00 Met ingang van.
whirlpool
Schiffart Yachtcharter Kruiser huren in Friesland Yachtcharter.
Kruiser Pegasus 11.00 meter. De kruiser Pegasus is een moderne boot voor 2 tot 6 personen. Proficiat kruiser Antares." Kruiser Antares 11.00 meter. De kruiser Antares is een moderne boot voor 2 tot 6 personen. Schiffart kruiser Jupiter." Schiffart Kruiser Jupiter 11.00 meter.
ETA
Kruiser huren GJS HW Yachtcharter.
2 Hutten 1 Douche 1 WC's.' Home Kruiser huren. Een kruiser huren doet u bij HW Yachtcharter! Met ruim 17 kruisers is er voor ieder de perfecte kruiser te vinden voor de perfecte vaarvakantie in Friesland. Luxe kruiser huren in Friesland.
plattegrond centrum utrecht
Huur een motorboot tot 8 personen in Friesland.
Zo kunt u onbezorgd aan uw vaaravontuur op de Friese wateren beginnen. Wij vragen een borg van 500, per kruiser en de kosten van de eindschoonmaak van 40. Zwemvesten zijn niet standaard inbegrepen bij de huur van een boot, deze kunt u bij ons huren.
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Er is geen mooiere manier om Friesland te beleven dan vanaf het water. Ontelbare waterverbindingen, korte en lange vaarroutes en prachtige aanlegplekken midden in de natuur. Dit maakt varen in Friesland tot een topervaring. Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland!
Motorkruiser in Friesland.
Yachtcharter 2000 geniet van de vrijheid met een luxe motorkruiser. Luxe motorkruiser huren vanuit het hart van Friesland. Wilt u een motorkruiser huren in Friesland? Zodra u onze haven binnenrijdt, beleeft u het zorgeloze gevoel dat bij een vakantie i.
Motorboot huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Bij het huren van onze motorboten hoeft u niet te beschikken over een vaarbewijs. RiverCruise motorboten huren in Friesland. Onze vloot RiverCruise motorboten die u kunt huren zijn ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen, maar hebben ook alles aan boord voor een watersportvakantie in Friesland!

Contacteer ons