Op zoek naar zeilen zeeland?

zeilen zeeland
Bedrijfsuitje, zeilen in Zeeland.
De Klipper Mathilda is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. De thuishaven van de Mathilda is Bruinisse in Zeeland. Hier vandaan kunnen. wij kiezen of de Oosterschelde op of de sluis door en het Grevelingenmeer op. Dat is makkelijk een geheel verzorgde zeiltocht. Het programma van zo'n' dag.: Ontvangst aan boord met koffie en een bolus. Na instructies van de schipper is de afvaart. We gaan zoveel mogelijk zeilen.
doorzichtig zeil
Zeilschool en bootverhuur Sailcollege Zeeland Veerse Meer.
Wij bieden zeillessen op het Veerse Meer in Zeeland aan voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor een groepscursus in de Polyvalk. Wil je zelf bepalen met wie je les hebt en wanneer, kies dan voor een priveles.
zeil
Aquavitesse.
Zeilen in Zeeland begint bij Aquavitesse. Aquavitesse verzorgt zeillessen voor kinderen en volwassenen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van verschillende zeilboten en motorboten. Zeilen in Zeeland begint bij Aquavitesse. Aquavitesse verzorgt zeillessen voor kinderen en volwassenen.
zeil
Zeeuwse wateren Zeilen vanuit Zierikzee, 1-daags of meerdaagse tochten.
Nederlands English Français Deutsch Italiano Español. Weekend zeilen Waddenzee of IJsselmeer. Mijlenmakers, zeilen op zee. Trouwen op het water. Schoolreis op het water. Zeilschepen met afvaarthaven Zierikzee. Zierikzee is de hoofdstad van Schouwen Duiveland in de provincie Zeeland en heeft sinds 1971 een beschermd stadsgezicht.
zeilen friesland
Challenge Team Sailing.
Varen in Zeeland. Een onvergetelijke zeiltocht. op de Oosterschelde start hier. Snel een passend arrangement vinden? Vul hieronder uw wensen in. Hoe lang wilt u zeilen? Kies een thema. Eten en drinken. 30 of meer. Challenge Team biedt u de ideale sfeer voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of klantendag.
tafelkleed zeil
Zeilen in Zeeland; De Oosterschelde, Zierikzee, Grevelingen of verder?
Ga een heerlijk dagje zeilen. op een jacht in Zeeland. en kom als herboren terug! Een keer wat anders dan een pretpark, dierentuin of terras? Kies voor een onvergetelijk en origineel dagje uit! The greatest way to experience Holland: on a sailing yacht!
Zeilen in Zeeland VVV Zeeland. Page 1. Group 6. Group 6. Triangle. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Wil je zelf niet zeilen. Maar ga je wel graag de zee op. Dan vind je in Zeeland tal van schippers die je met veel plezier meenemen aan boord. Zo ontdek je de charme van het zeilen. Van de wind door je haren.
Zeilen in Zeeland Zeeland Zakelijk.
wijzijnzeelandzakelijk / Zeilen in Zeeland. Zeilen in Zeeland. Moet je nog plannen maken voor een bedrijfsuitje in 2018? Wat dacht je van zeilen met een schipper over het Zeeuwse water? Ervaring is niet vereist en je zeilt met prachtige sportieve kajuitzeiljachten.

Contacteer ons