Resultaten voor woudsend

woudsend
Woudsend VVV Zuid-West Friesland.
en het comfort van nu! Woudsend heeft vele gerestaureerde panden en smalle steegjes met verrassende doorkijkjes. En is mede door het grote aantal passanten geworden tot een levendig watersportdorp. Weeronline.nl Meer weer in Heeg Advertenties. Meer over Woudsend. VVV Zuidwest Friesland.
sloep huren heeg
Huizen te koop in Woudsend Makelaardij Van Engelenburg.
8551 PH Woudsend. Overdracht Vraagprijs 232.000, k.k. Bouwvorm Soort object Woonhuis Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1964 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 118 m Perceeloppervlakte 490 m Inhoud 435 m Aantal kamers 5. 8551 NP Woudsend. Overdracht Vraagprijs 495.000, k.k.
vliegles rotterdam
Heilige Christoffelparochie Woudsend.
Welkom op de website van de rooms-katholieke geloofsgemeenschap van Woudsend. Sinds 1 januari 2015 zijn wij onderdeel van de Heilige Christoffelparochie. De Heilige Christoffelparochie is ontstaan door de fusie van zeven parochies in de Zuidwesthoek van Friesland, te weten Bakhuizen, Balk, Joure, Lemmer, Sint Nicolaasga, Sloten en Woudsend.
buddha to buddha armband man
Woudsend Wikipedia.
Woudsend Fries: Wâldsein is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, die in de Nederlandse provincie Friesland ligt. Woudsend ligt ten midden van het Heegermeer en het Slotermeer. Het dorp ligt aan de route van de Elfstedentocht en telt een kleine veertienhonderd inwoners.
catering amsterdam
Vakantie Woudsend Zoover De beste reviews 4 reizen!
Woudsend was voor ons een echte verrassing, het dorp is gelegen op een kruising van waterwegen nabij de Friese meren en heeft een beschermd dorpsgezicht, het geheel is dan ook erg schilderachtig met zijn smalle straatjes en doorkijkjes en veel leuke geveltjes.
Molen het Lam Koren en pelmolen in Woudsend.
Mole t Lam is de oudste korenmolen van Friesland en staat in Woudsend., waar de molenaar en zijn vrouw koren en graan ambachtelijk malen tot. meelproducten en diverse broodmixen. In het programma BROOD van omroep MAX op NPO1 heeft Robèrt van Beckhoven.
Welkom bij EPReekers: Woudsend.
EPReekers: is al jaren dé elektronica en witgoed specialist voor het kopen van o.a. uw wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Skarsterlân, Lemsterland en Gaasterlân-Sleat. Ook voor al uw vragen over service en reparatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.
Woudsend Online Alles over woudsend en de woudsenders!
Op deze website willen wij de inwoners, bezoekers en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van het nieuws en de wetenswaardigheden in en over Woudsend en de buitengebieden Indijk, Ypecolsga, Koufurderrige en Smallebrugge. Naast de website is Woudsend Online ook actief op Facebook en Twitter.

Contacteer ons