Zoeken naar sloepverhuur sneek

sloepverhuur sneek
Bootverhuur Friesland: huren zeilboot, zeiljacht verhuur, sloepen.
Alle schepen worden verhuurd vanuit onze recente jachthaven midden in het unieke Friese merengebied. Vanaf watersportboulevard t Ges bent u binnen 10 minuten, zonder bruggen of sluizen, op het Sneekermeer of in het gezellige centrum van Sneek en binnen 3 uurtjes bent u op het IJsselmeer.
yachtcharter sneek
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
We verwelkomen je dan ook graag op onze haven in Sneek op een van de skutsjes, kajuitzeilboten of sloepen. Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons dan gerust! Bedrijfsuitje skûtsje zeilen. Vrijgezellenuitje op een skûtsje. Sloep huren in Sneek.
student melanchthon
RCN de Potten Sneek Friesland Faciliteiten Bootverhuur.
Wij verhuren zeilboten, motorboten en sloepen. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren. Vanuit de camping vaar je gemakkelijk het Sneekermeer op. Je kunt alle kanten op varen. Wordt het Sneek, Heeg of Langweer? Verhuur motorboten Het Friese merengebied verkennen?
letselschade formulier
Sloepverhuur in Friesland Sloep huren friesland, huur een sloep in Sneek Grou Heeg of Woudsend.
Neem snel een kijkje of de sloep van uw keuze nog beschikbaar is! Met vriedelijke groet., Team Sail-a-way Sneekermeer. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Free WordPress Theme AccessPress Lite. Copyright 2018 Sloepverhuur in Friesland.
akoestische kunst
Verhuur Electrische Sloep Bootjes Sneek Zuidwest-Friesland.
zie ook advertentie onderaan. Een Stille Boot huren bij de volgende adressen.: De Hoora Verhuur Heeg. De Haan Watersport Workum. Een leuke vaartocht. Klassieke Sloepverhuur Friesland. Jan Kuipersweg 10. 8606 KD Sneek. Tel: 0515 559255. Zie voor een leuke tocht.
Binnenstad Bootverhuur Sneek Varen met een fluisterboot door de grachten van Sneek en omstreken!
Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren. Varen door de grachten van Sneek en omstreken! Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren.
Verhuur Langweerder Sloep.
In een mum van tijd via de Langweerder Wielen op de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer. Vanaf daar kunnen lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep. Dé Sloep fan Fryslân. Het overzicht Sloepverhuur. Bekijk hier alle sloepen in de verhuur bij Langweerder Sloep.
Sloep huren Friesland, Sneek, Terherne.
Lunch of borrelmand. Boot huren Friesland Terherne Sneek. Boot huren Friesland Terherne Sneek. U bent hier.: Sloep huren friesland. Geen zin om te zeilen en toch ook het water op? Kom een sloep huren in Friesland. Sloep verhuur in Friesland bij Waterpark Terherne.

Contacteer ons