Op zoek naar sloepverhuur sneek?

sloepverhuur sneek
Sloepverhuur Friesland Huur voordelig uw sloep in Eernewoude.
Onze sloepverhuur ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, de Alde Feanen. In het gebied kan prachtig gevaren worden. Tevens zijn er goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Bekijk boek één van onze sloepen.
sloepverhuur friesland
Binnenstad Bootverhuur Sneek Varen met een fluisterboot door de grachten van Sneek en omstreken!
Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren. Varen door de grachten van Sneek en omstreken! Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren.
boomstam tafels
Bed en Bootje Friesland Sneek slapen op het water.
Met een sloep kun je overal komen, in de kleinste sloten en onder lage bruggen door. Je hebt niet de beperkingen van een jacht of zeilboot. Ontdek de vrijheid van varend kamperen op een sloep. HET TOPPUNT TOP 3 8606 JT SNEEK T 31 515 420 808 M 31 6 255 15 862.
bekers bedrukken
Verhuur Langweerder Sloep.
In een mum van tijd via de Langweerder Wielen op de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer. Vanaf daar kunnen lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep. Dé Sloep fan Fryslân. Het overzicht Sloepverhuur.
winmau dartpijlen
Sloepverhuur in Sneek.
Door een goed gei. Recreatiecentrum Sneek sloepverhuur met lage doorvaarthoogte. Recreatiecentrum Sneek verhuurt sloepen voor luxe dagverhuur en comfortabel overnachten. Rivercruise Kampeersloep Hardtop. FrieslandZeilen sloepverhuur tot maximaal 12 personen. Verken Sneek en omgeving met de sloep. FrieslandZeilen heeft een unieke sloepverhuur vanuit Sneek.
sloep kopen alphen aan den rijn
De 10 beste bootverhuur in Friesland TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Drachten. Activiteiten in de omgeving van Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden. Activiteiten in de omgeving van WestCord Hotel Schylge. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Hardegarijp. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Sneek.
Yachtcharter Lemmer Motorboot verhuur, sloepverhuur, zeiljachten.
Yachtcharter Lemmer Motorboot verhuur, sloepverhuur, zeiljachten. Heerlijk onbezorgd varen over de rustgevende Friese meren: dankzij ons uitgebreide aanbod van verschillende typen boten is er voor ieder wat wils! Verwen uzelf en uw gezin door bij Yachtcharter Lemmer Tacozijl een motorboot te huren. De ligplaats in lemmer en de vaarroutes in Friesland zijn uniek. Bekijk de Friese meren de stad Sneek, Grou en Heeg vanaf uw eigen motorboot.
Sloep huren Rufus.
Of liever met je vrienden het water op. Er zijn genoeg mogelijkheden bij Rufus. Bekijk onze diverse arrangementen met een sloep. Al vanaf 1000, per persoon kunt met een sloep Friesland ontdekken. Ook zonder vaarbewijs kunt bij ons een sloep huren.

Contacteer ons