Resultaten voor ijsselmeer lemmer

ijsselmeer lemmer
Bungalow Fries vakantiehuis Lemmer aan het IJsselmeer, Lemmer, IJsselmeer.,
Home Holland Frisian lakes IJsselmeer Lemmer Fries vakantiehuis Lemmer aan het IJsselmeer. Bungalow Fries vakantiehuis Lemmer aan het IJsselmeer. Frisian lakes IJsselmeer Lemmer. We welcome you in our bungalow in Lemmer, 3 bedrooms and a beautiful terrace. Quiet location with a large enclosed garden.
Yachtcharter Ijsselmeer
Vakantiehuis in Lemmer, Friesland op Natuurhuisje.nl.
Door de verschillende plassen, de Friese Meren en het IJsselmeer in de directe omgeving, is een vakantiehuis in Lemmer dus de ideale plek wanneer je een echte watersportliefhebber bent! Het oudste en grootste bos van de Noordoostpolder is het Kuinderbos.
boomstam bed
Bungalow IJsselmeer Lemmer. Vakantiehuis in Lemmer huren.
Het historische vissersdorp Lemmer met zijn gezellige pubs en restaurants, met winkels en een moderne infrastructuur kan worden bereikt in slechts een paar minuten. Lemmer is een paradijs aan het water. De Friese Meren en het IJsselmeer zijn een paradijs voor watersporten van alle soorten, vissers en wandelaars.
zeiltocht
Häuser Marinapark Lemmer BV.
Diese Ferienhäuser / Boote sind zum oben angefragten Datum verfügbar.: Wählen Sie unter den MarinaParken. 1 Aquaronde 2 Brekkense Wiel und Chaletpark 3 de Markol und die Boote. Treffen Sie Ihre Wahl. Kontakt mit Marinapark Lemmer BV. 8531 PA Lemmer.
geschenkdoosjes
Hotel IJsselmeer Lemmer Sporthotel Iselmar.
4 sterren hotel lemmer. Suite met jacuzzi. Bowlen in Lemmer. Zwembad in Lemmer. Fiets en e-bike verhuur. Dagje weg Friesland. Vergaderen en overnachten. Reserveer uw hotelverblijf! Uw reservering afronden. Home Hotel IJsselmeer Lemmer. Hotel IJsselmeer Lemmer. Restaurant in Lemmer. Teambuilding in Lemmer.
Lemmer zeilboot huren zeiljacht huren Windkracht 5.
Bij de haven staat de Vuurtoren die ooit schitterde in de gelijknamige film van Pieter Verhoeff. De watersporter vaart Lemmer binnen vanaf het IJsselmeer door de historische Lemstersluizen met sluiswachterhuisjes uit 1888. Vanuit Lemmer ligt het Friese merengebied klaar voor verkenning.
Mast overboord op het IJsselmeer bij Lemmer KNRM.
Mast overboord op het IJsselmeer bij Lemmer. De bemanning van reddingtation Lemmer werd donderdag 7 juli om 18 minuten over 12 opgeroepen voor een jacht met de mast overboord. Het jacht uit Heeg dat door de twee Duitse opvarenden was gehuurd, lag net buiten de baai van Lemmer op het IJsselmeer.
Dagtocht Lemmer Rondvaardij Princenhof.
Dagtocht Woudagemaal Lemmer 1. Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park De Alde Feanen varen we langs het dorpje Grou over het Sneekermeer, richting het Koevordermeer om via de Brekken het pittoreske plaatsje Lemmer binnen te varen.We varen dan door het oude centrum en de historische schutsluis het IJsselmeer op, om aan de buitenzijde van het Woudagemaal aan te meren om 15.00 uur.

Contacteer ons