Resultaten voor boot huren sneek

boot huren sneek
Sloep verhuur Sneek bootverhuur.nl.
Wilt u een ware vaarvakantie in Friesland, dan kunt u er ook voor kiezen om een motorjacht te huren of een zeilboot te huren in Sneek. Bekijk het volledige overzicht voor bootverhuur in Sneek, huur de geschikte boot voor u en geniet binnenkort van een vaartocht door Sneek.
luxe boot
Bungalow met sloep luxe vakantiebungalows a/h water in Friesland.
Bungalow met sloep of boot huren in Eernewoude, Friesland! Vanaf uw privé-steiger in de tuin bij uw bungalow de Friese meren bevaren? Bungalowpark It Wiid, gelegen in het Friese midden-merengebied bij Eernewoude in het hart van Friesland, nabij Leeuwarden biedt u legio mogelijkheden om een comfortabele en luxe wellness bungalow te huren met sloep en de mooiste vaartochten naar o.a. Grou, Sneek, Warten, Terherne, Leeuwarden en het waterrijke natuurgebied, nationaal park Alde Feanen te maken.
mcdonalds
Friesland Boating yachtcharter Sneek Koudum.
Wij geven vroegboekers die een boot willen reserveren voor 2019, een korting van maar liefst 5%. Mocht u een periode van 2 of meer weken of boten willen reserveren, dan rekent het online reservering systeem nog eens 5-7% extra korting.
filler
Sneek Bootje Verhuur.
Jeanneau Cap 370 sloep model 4 persoons 35.00 per dag.: meer" info bootjes." Jeanneau Cap 400 sloep model 6 persoons 45.00 per dag. meer" info bootjes." meta contentXRW_Af9sWzo9eg90jIc_gr6FKObDq5TXAPYGpabJ0yc" /. bootje huren verhuur bootjeverhuur boot Sneek Friesland bootverhuur motorboot motor roeien kleine snekermeer vakantie huis.
luxe boot
Boot huren in Friesland dan moet je naar Sneek. Huur een goedkope boot.
Boot huren in Friesland dan moet je naar Sneek. Varen in Friesland naar Sneek is genieten van de ruimte en rust maar ook kennis maken met de karakteristieke Friese plaatsen. Vanuit Sneek, centraal gelegen in het merengebied van Friesland, kun je kiezen voor prachtige vaarroutes, maar vergeet niet Sneek zelf te ontdekken.
motorboot verhuur
Jachtcharter en verhuur motorjachten in Friesland Jachtcharter FNMA.
Na een instructie kunt u van wal voor een onvergetelijk vaar vakantie of weekend. Bij het huren van een luxe motorjacht bent u natuurlijk niet aan één plaats gebonden. De havens van Sneek, Terherne, Jirnsum en Grou liggen binnen handbereik.
luxe boot
Vakantieboerderij Broersloot genieten van rust met stad en water om je heen.
Onze Vakantieboerderij is gelegen op een prachtige locatie in Sneek aan doorgaand vaarwater. De karakteristieke Friese boerderij is geheel verbouwd tot een luxe, ruime accommodatie met meerdere appartementen. De Vakantieboerderij is centraal gelegen in het Friese merengebied en is hiermee de ideale uitvalbasis om het mooie Friesland te ontdekken. Ook kunt u bij ons een fiets of bootje huren.
LEKKER SLOEP HUREN Lekker Sloep Huren.
Geniet van de stilte door een dag, midweek, weekend of week onze sloep te huren. Elektrisch aangedreven, opgeladen met stroom van onze zonnepanelen, en voorzien van generator waardoor u ook kunt bijladen tijdens uw tocht, mocht dit noodzakelijk zijn. Bed Breakfast de Oudvaart Sneek. Wees welkom in onze Bed Breakfast te Sneek, de locatie van waar we de LEKKER DAMSKO 750 CABIN ELECTRIC verhuren. Bekijk de website. Van der Valk Hotel Wolvega. In samenwerking met het 4-sterren Van der Valk Hotel Wolvega is een prachtig LEKKER arrangement samengesteld. U verblijft twee nachten in het hotel waarbij u volledig verzorgd wordt; inclusief 4-gangen diner en ontbijtbuffet. Een dag sloephuur is tijdens uw verblijf inbegrepen. Welke dag u de tocht met onze LEKKER DAMSKO 750 CABIN ELECTRIC wenst te maken: leggen we graag in samenspraak met u vast. Bekijk de website. Begin uw dagje uit met de FryslanCard. Vanaf 16 april start in het Friese merengebied en in het Drents Friese Wold een pilot met een OV-dagkaart voor toeristen. Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor gebruik van een groot deel van het openbaar vervoer van Arriva in Fryslân. Neem een kijkje in de Lekker boot.

Contacteer ons