Meer resultaten voor yachtcharter sneek

yachtcharter sneek
yachtcharter sneek - Yachtcharter in Friesland en op het IJsselmeer.
Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn.: Uitstekend onderhouden en verkeren in nieuw staat. Gezellig ingericht, zorgvuldig schoongemaakt en zien er uit als privé jachten. Zuinig met brandstof, hebben stille motoren en uitmuntende vaareigenschappen. Voorzien van luxe, ruime sanitaire voorzieningen welke zijn aangesloten op de vuilwatertank. Vaarcursussen behoren tot de mogelijkheid. Gelegen in Woudsend, midden in het Friese merengebied, tussen Lemmer en Sneek.
Home Brakel Yachtcharter.
Brakel Yachtcharter biedt rust, ruimte en actie en zorgt voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken. Varen op de Friese meren of relaxen in de vrije natuur, het kan allemaal met een luxe motorjacht of motorkruiser in Sneek. Brakel Yachtcharter is een dynamisch bedrijf met passie voor motorjachten en kruisers.
wasautomaat
Webcam.
bad
motorboot huren in Friesland Bootverhuur Sneek.
Start hier uw vaarvakantie. Nautica Yacht Charter te Sneek, Friesland verhuurt motorboten en kotterjachten van 9 meter tot 15 meter, geschikt voor 2 tot 11 personen. Voor het huren van een motorboot in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres.
buddha to buddha armband
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Huur een luxe motorjacht op onze toplocatie in Sneek. Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland! Met al ruim 20 jaar ervaring en veel trouwe vaste gasten uit het binnen en buitenland, weet u zeker; bij Sanzi Yacht Charter huurt u bij de specialist in jachtverhuur en kunt u de mooiste luxe motorboten huren.
plattegrond van nederland
Luxe motorjacht huren bij Yachcharter van Straten Sneek.
Parkeren bij de boot. first class pakket. geen vaarbewijs nodig. sluiten Graag ontvang ik de vaarroute. Ervaar de sfeer bij Yachtcharter van Straten. Ligplaatsen in de natuur. Wat te doen in Friesland. Koailan 6 8493 LA Terherne 0566-651920 info@schiffart-yachtcharter.com 01098855 814053026B01 Contact Route.
Jachtverhuur Aquanaut.
Aquanaut Dutch Craftsmanship. Motorjacht huren bij Aquanaut Yachtcharter in Friesland. Jacht huren in Friesland en op zoek naar een goede en betrouwbare partij? Bij Aquanaut Yachtcharter kunt u een motorjacht huren vanuit onze eigen haven in Sneek en sinds kort ook vanuit Streefkerk, Zuid-Holland.
Yachtcharter Sneek Zijda Yachting.
Heb ik een vaarbewijs nodig voor Yachtcharter Sneek? Nee, bij Yachtcharter Zijda in Sneek kunt u zonder vaarbewijs probleemloos genieten van een van onze boten. Een vaarbewijs is pas nodig bij boten die sneller gaan dan 20 km/uur of die langer zijn dan 15 meter.
Zijda Yachting Sneek uw partner op het gebied van jachten.
Huur een jacht in Sneek. Geniet met uw gezin of vrienden van een luxe en complete vaarvakantie in Friesland. Wat is er nu mooier dan al het moois van Nederland varend te ontdekken en het allemaal in één week te beleven!

Contacteer ons