Op zoek naar yachtcharter sneek?

yachtcharter sneek
Yachtcharter Sneek in Friesland.
Yachtcharter Sneek verhuurt vanuit het hart van Friesland goed verzorgde motorjachten met een bijzonder lage doorvaarthoogte 240m. U kunt varen in heel Friesland en optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. Onze vloot bestaat uit 24 schepen, variërend van schepen voor 2 tot max.
yachtcharter friesland
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland! ervaren sinds 1965. Alle motorboten zijn standaard voorzien van verwarming, koelkast, gasstel., complete keukeninventaris, elektrisch toilet, warm en koud stromend water, walstroomaansluiting, omvormer., tv met digitenne, een radio-cdspeler en boegschroef. Comfortabele motorjachten met alle voorzieningen van de Standaard Yachts, aangevuld met extra voorzieningen zoals douche, zwaardere omvormer 220 Volt voor bv koffiezetapparaat en haarföhn en hekschroef. uitgezonderd Tigris, MarneYmkje, Rubicon en Moselle. Comfort Plus Yachts. Sfeervol ingerichte motorjachten, van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland. Deze jachten hebben veel leefruimte in salon en slaapkamers, grote bedden, uitgebreide sanitaire voorzieningen, oven, zonneluifel, accessoires zoals GPS, hekschroef en een eigen luxe uitstraling. Vrijdag 16 mei 2014 aangekomen om de elfstedentocht te gaan varen met de Nord. Als we de bimini naar beneden doen is hij ongeveer 240m, hoog dus uitstekend geschikt voor de Elfstedentocht. Om 15.00 uur vertrokken vanuit Terherne via Sneek en IJlst naar Sloten en terug naar Woudsend, waar we in de Jachthaven zijn blijven overnachten.
wehkamp
Yachtcharter Sneek in de provincie Friesland Bootverhuur Hospes.
Yachtcharter Sneek in de provincie Friesland. Bent u op zoek naar een zeiljacht of motorboot bij een Yachtcharter in Sneek provincie Friesland? Bij Bootverhuur Hospes kunt u terecht voor het huren van een modern zeiljacht of luxe Cabin motorboot. Op bootverhuurhospes.nl kunt u alle boten direct online boeken!
reclamebureau rotterdam
Yachtcharter Sneek boot huren Friesland.
De mooiste routes hebben we al voor u bedacht. Yacht Charter Sneek. Een boot huren in Friesland! Yachtcharter Sneek verhuurt vanuit Sneek, het hart van Friesland, goed verzorgde motorboten met een lage doorvaarthoogte hiermee bereikt u makkelijk de mooiste en kleinste dorpjes in Friesland.
vliegt
Zijda Yachting Sneek uw partner op het gebied van jachten.
Huur een jacht in Sneek. Geniet met uw gezin of vrienden van een luxe en complete vaarvakantie in Friesland. Wat is er nu mooier dan al het moois van Nederland varend te ontdekken en het allemaal in één week te beleven!
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Huur een luxe motorjacht op onze toplocatie in Sneek. Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland! Met al ruim 20 jaar ervaring en veel trouwe vaste gasten uit het binnen en buitenland, weet u zeker; bij Sanzi Yacht Charter huurt u bij de specialist in jachtverhuur en kunt u de mooiste luxe motorboten huren.
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
Yachtcharter Sneek t Ges Sneek t Ges.
Yachtcharter Sneek verhuurt vanuit het hart van Friesland traditioneel goed verzorgde schepen met een uniek lage doorvaarthoogte. Door deze lage doorvaarthoogte heeft u een groot vaargebied en zelfs de kleinste dorpjes in Friesland bereiken, dat is optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.

Contacteer ons