Op zoek naar boot huren lemmer?

boot huren lemmer
Sloepverhuur in Lemmer.
Flyboarden is fun! Jachthaven en aanlegplaatsen in IJlst. Langehoekspolle in de Fluessen. Varen met kinderen. Zeilen in Friesland. Zeilen in Lemmer. Zeilen in Sneek. Zeilen met een waarschip. Zeilen op een Klipper. Boot huren / verhuren. Boot huren in Lemmer.
winterstalling
Bootverhuur in Lemmer.
Flyboarden is fun! Jachthaven en aanlegplaatsen in IJlst. Langehoekspolle in de Fluessen. Varen met kinderen. Zeilen in Friesland. Zeilen in Lemmer. Zeilen in Sneek. Zeilen met een waarschip. Zeilen op een Klipper. Boot huren / verhuren. Boot huren in Lemmer.
wasautomaat
Sloepverhuur Sporthotel Iselmar Lemmer.
Vriendelijk" personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect." Stel uit Rhenen 25-11-2016. Plattedijk 16 8531 PC Lemmer Nederland 310514-569096 E: info@iselmar.nl Route KvK: 31033781. Mis geen enkele Iselmar update meer! Inschrijven voor onze nieuwsbrief. 4 sterren hotel lemmer. Plattedijk 16 8531 PC Lemmer Nederland T: 0514-569096 info@iselmar.nl.
plattegrond
Zeilboot huren Jachtverhuur Zeilbootverhuur Yachtcharter Lemmer.
Je wilt graag zeilen op de Friese meren, IJsselmeer of de Waddenzee? Bij Yachtcharter Lemmer kunt U een zeiljacht huren.: Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot van bestaat uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. Iedere huurder krijgt op onze schepen een zeer uitgebreide uitleg over de boot en tevens wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand van zaken betreffende het vaargebied met behulp van de recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde!
yachtcharter lemmer
Boot verhuur Friesland bootverhuur.nl.
toon alle plaatsen. Boot verhuur Friesland. 11 resultaten gevonden. Yachtcharter de Brekken Lemmer. Lemmer, Friesland Motorboten. Yachtcharter De Brekken Friesland is gevestigd in de Friese thuishaven voor watersporters, Lemmer. Vanuit deze uitvalsbasis zijnde Friese meren. Watersportcentrum Tacozijl Lemmer. Lemmer, Friesland Accommodaties. Marinapark Tacozijl is gelegen in een zeer veelzijdige omgeving. Wanneer u het park oprijdt zult u direct de sfeer van de watersport voelen. Watersportcentrum Tacozijl Lemmer. Lemmer, Friesland Motorboten. Watersportcentrum Tacozijl heeft u de keuze uit motorjachten, boten, tour en dagboten. Stap aan boord aan één van onze motorjachten. Watersportcentrum Tacozijl Lemmer. Lemmer, Friesland Jachthavens. Jachthaven Tacozijl in Lemmer ligt dichtbij de Brekken met directe doorvaart naar de Friese meren. U bent met uw motorboot snel op het IJsselmeer. Watersportcentrum Tacozijl Lemmer. Lemmer, Friesland Sloepen. SLOEP E-Line PAREL" Een sloep huren bij Watersportcentrum Tacozijl staat garant voor een prachtige dagje uit op het water.
Sloepenverhuur Jachthaven Lemmer Binnen.
Dagdelen zijn van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.30 uur tot 17.30 uur, kosten hiervoor bedragen 160, inclusief diesel. Alle prijzen in euros en inclusief 21% BTW. Stevenvlet 1070 OK. Bij Jachthaven Lemmer Binnen is het ook mogelijk om sloepen te huren.
Zeilboot huren Lemmer.
Hiervoor moet je even door de sluis schutten, en vervolgens nog door een brug, maar dan lig je met je boot midden in Lemmer naast de restaurants en winkels! Als het mogelijk is, probeer dan aan stuurboordzijde af te meren, dan heb je ook nog eens het langste zon in de kuip! De makkelijkste supermarkt in Lemmer is de Poiesz Supermarkt. Je kunt vlak bij deze supermarkt afmeren door er naartoe te varen, maar het is ook prima te voet te doen zolang je niet al teveel zware flessen meesjouwt. Als je in de binnenstad ligt, dan is de Spar het dichtste bij, deze zit op de Lijnbaan nr 2. Als je door de binnenstad heen vaart, en continu rechtdoor gaat dan eindig je bij het Stream kanaal waarna je Friesland in kunt varen. Via de Grote Brekken en de Kufurd kom je bij Heeg en het PM kanaal terecht. Het is een mooi tochtje om deze route te volgen, en vervolgens weer zuidwaads te gaan via het PM kanaal richting Stavoren. Terug naar artikel over het IJsselmeer. 10% vroegboekkorting tm 31 januari 2018. Heb ik een CWO diploma of vaarbewijs nodig om een zeiljacht te huren.
Motorboot verhuur Motorjacht huren Friesland Yachtcharter Friesland Yachtcharter de Brekken.
Yachtcharter De Brekken is gevestigd in de Friese thuishaven voor watersporters, Lemmer. Vanuit deze uitvalsbasis kunt met uw motorboot naar de Friese meren, de provincie Overijssel en het IJsselmeer zijn vanuit Lemmer gemakkelijk te bereiken. Yachtcharter de Brekken. Boot online reserveren. Motorboot huren Friesland.

Contacteer ons