Resultaten voor zeilboot huren lemmer

zeilboot huren lemmer
Jachtverhuur in Friesland Polyvalk, Keus 22, Fox, Pico, Optimist.
De Poly-Valk is de meest bekende zeilboot in Friesland. Gemakkelijk te strijken mast, zelflozende kuip en een rolfok zijn standaard. DĂ© kajuitboot voor Friesland. Optimale zeileigenschappen bij een diepgang van 90 cm. Waar je met de Valk kruist, kan dat ook met de Fox.
zeilboot huren
Bootverhuur vanuit Lemmer Tacozijl.
Daarnaast zijn er s zomers in Friesland veel watersportevenementen waar watersportliefhebbers van over de hele wereld op af komen. Varen vanuit LEMMER, bekijk hier onze gehele vloot. Bootverhuur vanuit Lemmer. Yachtcharter Lemmer Tacozijl. Sloepen Tour-Visboten huren. Plattedijk 20 8531 PE Lemmer.
naambordje
Welkom.
Sail2bFree Yachtcharter te Lemmer, Friesland, is gespecialiseerd in de verhuur van Bavaria zeiljachten voor de Friese Meren, IJsselmeer en Wadden. Naast de Bavaria zeiljachten beschikken wij ook over een sportief zeiljacht van het merk Elan en een Hunter zeiljacht voor de beginnende jachtzeiler.
Verhuisdozen
Particuliere zeilboot huren Goedkoop huren bij Zeilboot-huren.nl.
Huur een zeilboot van particuliere eigenaren. Het geeft meer vrijheid en u heeft de mogelijkheid om diverse schepen te huren. Ook scheelt het aanzienlijk in de kosten van het hebben van een eigen zeilboot. IJselmeer en Randmeren, Lemmer. Kajuit zeilboot / IJsselmeer.
boot huren lemmer
Boot huren bij Ottenhome Heeg Verhuur.
Beneteau Oceanis 34 2-6 personen Meer informatie. Boot huren bij Ottenhome Heeg. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.
Zeilboot huren in Lemmer Zeilboot huren IJsselmeer en Zeeland bij Happy Sailing.
Home Zeilen op het IJsselmeer Zeilboot huren in Lemmer. Zeilboot huren in Lemmer. Zeilboot huren op het IJsselmeer. Bekijk hier al onze schepen. Bij Happy sailing kunt u eenvoudig een zeilboot huren op het IJsselmeer vanuit Hoorn, Medemblik of Lemmer.
Zeilboot huren Lemmer.
Deze polder op de bodem van de voormalige Zuiderzee viel droog in september 1942, mede dankzij het electrische Bumagemaal bij Lemmer. Zeilboot of motorboot huren Lemmer. algemeen overzicht zeilboten verhuur vanuit Lemmer. Zeilboot huren Griekenland. Verhuur met Schipper. Lastminute zeilboot huren.
De Zwaan Kajuit zeilboot Lemmer botentehuur.nl.
Voor verhuurders Contact. /a Terug Home IJsselmeer Lemmer Kajuit zeilboot Zeiljacht de Zwaan De Zwaan. Klik om te tonen. De Zwaan Lemmer. Categorie Kajuitzeilboot huren. Vanaf Prijs 415., Bootverhuurder Zeiljacht de Zwaan. Afmetingen 10.98 x 3.40 x 1.90 M. Aantal personen 6.

Contacteer ons