Zoeken naar weekend boot huren friesland

weekend boot huren friesland
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
ledikant
Bootverhuur Friesland Bergumermeer.
8 uren 2500., Voor alle boten rekenen wij een waarborg van 22500, per boot. Alle huurgelden zijn exclusief brandstof verbruik. Wilt u een boot huren in Friesland? Neem dan nu contact op! Comfort Kampeerplaatsen 03-05-2017 06-05-2017. Comfort Kampeerplaatsen 04-05-2017 07-05-2017.
elektricien spelling
Aspiusjachtverhuur.nl Onderdeel van aspius hengel en watersport Drachten.
Onze motor boten kunt u per week, weekend of midweek huren. Een vaarbewijs is niet nodig alleen noodzakelijk bij schepen langer dan 15 meter of schepen die sneller dan 20 km/uur gaan. Ook een uitgebreide instructie voor onervaren huurders, als u dit wenst is geen probleem, en is kosteloos wanneer er geboekt wordt. Wilt u gewoon eerst eens proberen te varen met begeleiding dan kan dat natuurlijk ook, daar vragen we een kleine vergoeding voor als er niet geboekt wordt. Aspius Jachtverhuur Friesland De Steven 10 9206AX Drachten.
eettafel 8 personen
Wester bootverhuur Eernewoude Friesland: sloepen, visboten en rubberboten.
Maar ook per weekend of weekverhuur behoren tot de mogelijkheden. Geen vaarbewijs of ervaring nodig. Een sloep is makkelijk te bedienen. Zeker ook voor iedereen met weinig of geen ervaring op het water. Bij veranderlijk weer zijn de sloepjes gedeeltelijk te overkappen. De sloepen zijn zowel geschikt voor jonge gezinnen als wel voor mensen op leeftijd. De sloep is stabiel, koersvast en gebruiksvriendelijk. Wilt u liever een kleinere boot huren om bijvoorbeeld te gaan vissen, het gebied te verkennen of voor transport van en naar uw vakantiehuisje? Dan bieden wij de Baasskou, een grote versie van een roeiboot met bb motor of visbootje. De normale roei-visboot met buitenboordmotor geliefd bij vissers. Onze kleinste boten zijn de funyak en de rubberboot bootje met buitenboordmotor. De minimumleeftijd voor het huren van een boot is 16 jaar. U heeft geen vaarbewijs nodig. Als u een sloep, visboot of rubberboot bij ons huurt krijgt u een waterkaart mee. Zo weet u de weg in de schitterende omgeving van Eernewoude! Bij de verhuurbalie kunt u terecht voor kaarten van heel Friesland.
Zonwerende
Huis met boot Friesland Sporthotel Iselmar.
Home Huis met boot Friesland. Huis met boot Friesland. Restaurant in Lemmer. Teambuilding in Lemmer. Last minute weekend weg. Weekendje weg met kids. E-bike huren in Friesland. Arrangementen hotel Friesland. Bowlingbaan Iselmar Openingstijden. Bruiloft in Lemmer. Fietsarrangement in Friesland. Fietsen in Friesland.
Zeilboot huren IJsselmeer en Zeeland bij Happy Sailing Bij Happy Sailing bootverhuur kunt u altijd een schitterend zeiljacht huren op het IJsselmeer of in Zeeland. kijk hier voor onze zeiljachten.
Desgewenst worden de bedden voor je opgemaakt, zodat je enkel nog de zeilen hoeft te hijsen op de zeilboot die jullie huren. Tevens bieden we een exclusieve return service, waarbij we de boot voor je terug zeilen zodat je je vakantie in iedere gewenste havenplaats kunt eindigen.
Bootverhuur Eernewoude Alde Feanen Verhuur en Bemiddeling.
Een boot huren in Eernewoude? Bij bootverhuur De Alde Feanen te Eernewoude bent u aan het juiste adres. Zo zijn niet alleen de mogelijkheden divers maar profiteert u ook van ons eerlijke uurtarief en uitstekende service. Wij zijn graag u startpunt voor een onvergetelijk boottocht door Eernewoude en omstreken. Bootverhuur Eernewoude: Bootje huren in Eernewoude. De mogelijkheden zijn divers. Bij De Alde Feanen verhuren wij verschillende soorten boten. Te denken valt aan sloepen, valken tot zelfs woonboten. Heeft u een specifieke wensen neen dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw specifieke wens in vervulling te laten gaan. Eernewoude is gelegen in het hartje van Friesland.
Huur een motorboot tot 8 personen in Friesland.
Huur nu deze geweldig mooie ruime boot en vaar uw volgende vakantie op de Friese Meren: Motorkruiser heeft een afzonderlijke achterkajuit. Type De Jong kruiser 12.00 vanaf 995.00 p.w. De Hoek Watersport Langweer. 8528 DT Langweer. T 31 0513 499 116. F 31 0513 499 936. Huren in Friesland.

Contacteer ons