Op zoek naar motorjacht?

motorjacht
Huur een motorboot tot 8 personen in Friesland.
Motorboot voor 2 tot 8 personen huren. Zo is een vaarvakantie niet alleen een optie als u met zn tweeën wilt genieten van de Friese wateren, maar ook als u met uw gezin, familie of vrienden het water op wilt.
elektrische fiets kopen
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Motorjacht huren Wilt u een motorboot of motorjacht bezichtigen voordat u gaat huren? U bent van harte welkom! Maak een afspraak en wij zullen er alles aan doen om van uw vakantie in Friesland de mooiste vaarvakantie ooit te maken.
motorjacht te koop
Beekhuis Yachtbrokers Jachtmakelaar Details van Motorjacht Nomade.
Vul uw gegevens in om informatie op te vragen over: Motorjacht Nomade. De locatie van de jachthaven op een kaart. Over Beekhuis Yachtbrokers. Wilt u deskundig koop of verkoopadvies voor de aan of verkoop van een motorjacht of zeiljacht, dan bent u bij Beekhuis Yachtbrokers aan het juiste adres!
waterontharder
Cursus Motorjacht BootToGo.
U krijgt het diploma motorboot 2 als u de onderdelen zoals omschreven bij het diploma CWO-Motorboot II, onder normale omstandigheden wind tot en met 6 Beaufort, normale verkeersdrukte voor het vaarwater te beheersen, varende met een motorjacht op kanalen en meren.
rooftop jacuzzi
Motorjacht huren Friesland.
Online een motorjacht huren. Heeft u moeite met kiezen? Neem gerust contact met ons op, ons telefoonnummer is 0515-426642. Wij adviseren u graag over het juiste motorjacht bij de bootvakantie van uw dromen! U kunt ook eenvoudig een motorjacht huren in Friesland via ons.
motorjacht huren friesland
Yachtcharter Friesland met motorjachten Yachtcharter 2000.
Wilt u een motorjacht huren in Friesland? Zodra u de haven binnenrijdt bij de motorjacht verhuurder van Friesland, beleeft u het zorgeloze gevoel dat bij een vakantie in de vrije natuur hoort. In de thuishaven wordt u vriendelijk ontvangen; vindt u een veilige plaats voor uw auto en, voor de duur van uw vakantie.
elektrische fiets kopen
Gebruikte motorjachten Smelne.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bemiddeling van uw schip? Met ruim 49 jaar ervaring heeft Smelne, met alle aanwezige faciliteiten, bewezen dé deskundige bemiddelaar te zijn voor zowel verkoper als koper. Naast jacht bemiddeling behoort ook de aankoop van uw motorjacht tot de mogelijkheden.
Motorjacht huren? Keuze uit ruim 1200 schitterende motorjachten.
Yachtcharter Leeuwarden klassieke motorjacht huren in Friesland. Motorjacht huren voor de perfecte vaarvakantie Yachtcharter Leeuwarden verhuurd vanuit het hart van Friesland in Leeuwarden voor iedere watersporter een passende motorjacht voor een onvergetelijke vaarvakantie om alle uithoeken van Friesland te bekijken.

Contacteer ons