Zoeken naar zeilen in friesland

zeilen in friesland
Bruidsfotografie Ja, ik wil Frank! Trouwfotograaf Fotograaf Friesland.
Door gebruik te maken van de contrasten tussen licht en schaduw ontstaan er beelden die rust uitstralen en duidelijk de essentie van de foto benadrukken; jullie liefde en geluk! Ik ben Frank, bruidsfotograaf uit Friesland, maar inzetbaar door heel Nederland.
friesland
Zeilen in Friesland in de mooiste vaargebieden. Enjoy Sailing.
Stap aan boord van een van de luxe zeiljachten van Enjoy Sailing en kom gezellig zeilen in Friesland! Zeilen in de mooiste vaargebieden van Friesland. Friesland is mooi, helemaal vanaf het water. Het is een echte waterprovincie met talrijke vaarroutes. meer nieuws
zeilen in friesland
Zeilkamp Friesland of Zeilcursus Friesland voor elke leeftijd.
Zeilcursus Tirion 14 19 jaar. De Tirion is een officiele eenheidsklasse die in diverse wedstrijden, zoals de Sneekweek, aan de start verschijnt. De Tirion is een sportieve kielboot, met de eigenschappen van een snelle zwaardboot; wendbaar en snel! Met de Tirion verkennen we de omgeving van Zuid-West Friesland en zeilen we iedere dag een tocht naar een leuk dorpje.
friesland
Ulepanne Zeilschool voor volwassenen.
In onze open boten leer je het zeilen tot in je vingertoppen te beheersen. Voel de spanning bij veel wind en volg de kleinste veranderingen als het wat minder waait. Leer Friesland vanaf het water kennen: tijdens een tocht over de meren, over drukke kanalen of heel stille watertjes.
zeilen friesland
Actief bedrijfsuitje zeilen en groep zeilen eus.nl.
Skutsjesilen in Friesland. Bedrijfsuitje zeilen is er voor het hele personeel Bedrijfsuitje zeilen. Zeilen met collegas of relaties is teamwork, maar zeker ook een dag vol plezier en ontspanning. Hierdoor is bedrijfsuitje zeilen met het hele presoneel goed voor de teambuilding.
catering amsterdam
Zeilscholen in Friesland.
Een zeilkamp bij Zeilscholen Friesland Lekker Splash zeilen! Vertrouwd leren zeilen bij Zeilscholen Friesland. Leren zeilen en surfen bij Zeilscholen Friesland Een impressie van een gezellige zomerweek bij Zeilscholen Friesland. Zeilen bij Zeilscholen Friesland Kunst-Film-Zeilen. Bekijk alle evenementen. Deze zeilscholen in Friesland.
Zeilen in Friesland op de Friese meren Frisian Sailing Company.
De afstanden zijn erg overzichtelijk, zodat het zeilen in Friesland zowel voor korte als voor lange tochten erg geschikt is. Doordat veel schepen van de Frisian Sailing Company vanuit Lemmer varen, kunnen onze schepen zowel goed op de Friese meren, als ook het IJsselmeer zeilen.
Zeilen in Friesland Skutsjearrangementen.nl.
Kijk voor een compleet overzicht van onze arrangementen op de pagina skutsje arrangementen. Zeilen in Friesland? Wij hebben het juiste arrangement. Onze accomodatie aan de Nieuwe Weide in Hindeloopen Friesland is een perfecte uitvalbasis om te gaan zeilen in Friesland.
Zeilen Friese meren met collegas of vrienden Uit-Zeilen.
Lees daarom meer over ons en onze werkwijze zodat u weet met wie u in zee gaat. Middag zeilen op de Friese meren. Middag zeilen met collega's' of relatie optioneel aangevuld met lunch of barbecue. Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen in Friesland.

Contacteer ons