Meer resultaten voor zeilen in friesland

zeilen in friesland
Traditioneel-zeilen in Friesland.
MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Friesland Charter traditioneel zeilen met een unieke klipper. Traditioneel zeilen in Friesland. Wat dacht je van traditioneel zeilen in Friesland? Lekker uitwaaien op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje en een drankje.
jachtverhuur friesland
Zeilen in Friesland op de Friese meren De Tijnjehoeve.
Ook de Langweerder Wielen zijn dichtbij, een groot meer waar u volop kunt zeilen. Wilt u in andere delen van Friesland zeilen? U kunt bijvoorbeeld ook een polyvalk voor een week huren en dan zeilen op andere meren en vaarten in Friesland.
zeilen friesland
Zeilen in Friesland op de Friese meren Frisian Sailing Company.
De afstanden zijn erg overzichtelijk, zodat het zeilen in Friesland zowel voor korte als voor lange tochten erg geschikt is. Doordat veel schepen van de Frisian Sailing Company vanuit Lemmer varen, kunnen onze schepen zowel goed op de Friese meren, als ook het IJsselmeer zeilen.
friesland
Weekend-zeilen in Friesland.
Weeken zeilen in Friesland. Pean Zeilschool een weekend zeilen op een polyvalk. Zeilen, eten, nazitten en dan een lekker bed, is de formule van onze zeilarrangementen voor groepen vanaf 15 personen. U zorgt zelf voor tenminste 1 capabele zeiler per.
friesland
Zeilen in Friesland Annage Skutsjesilen.
Zeilen in Friesland op skûtsjes en zeilpramen Bent u op zoek naar een leuk uitje in Friesland voor familie en vrienden of personeel? Annage Skûtsjesilen in het Friese Earnewâld biedt u de perfecte dag of dagdeel zeilen in Friesland: een uniek Nationaal Park in Friesland zeilend verkennen met een origineel skûtsje of een snelle zeilpraam.
friesland
Een onvergetelijke zeilvakantie Friesland boek je bij De Kikkert.
Bij De Kikkert heb je allerlei opties om zelf de onvergetelijke zeilvakantie samen te stellen. Zo hebben we een vloot van de leukste zeilboten, die allemaal gemakkelijk te zeilen zijn. Verder heb je een ruime keuze aan mogelijkheden om te overnachten en te dineren, om er een fantastische zeilvakantie in Friesland van te maken.
Zeilscholen in Friesland.
Een zeilkamp bij Zeilscholen Friesland Lekker Splash zeilen! Vertrouwd leren zeilen bij Zeilscholen Friesland. Leren zeilen en surfen bij Zeilscholen Friesland Een impressie van een gezellige zomerweek bij Zeilscholen Friesland. Zeilen bij Zeilscholen Friesland Kunst-Film-Zeilen. Bekijk alle evenementen. Deze zeilscholen in Friesland.
Zeilen in Friesland als bedrijfsuitje of groepsuitje Uit-Zeilen.
In Friesland bent u even helemaal weg. Zeilen in Friesland staat voor plezier, ontspanning en actief bezig zijn. Een bedrijfsuitje zeilen in Friesland is een garantie voor een geslaagd en actief uitje in een prachtige omgeving en de buitenlucht. Zeilen in Friesland op skûtsjes en boeren zeilpramen.

Contacteer ons