Meer resultaten voor yachtcharter lemmer

yachtcharter lemmer
Yachtcharter Lemmer Motorboot verhuur, sloepverhuur, zeiljachten.
Yachtcharter Lemmer Motorboot verhuur, sloepverhuur, zeiljachten. Heerlijk onbezorgd varen over de rustgevende Friese meren: dankzij ons uitgebreide aanbod van verschillende typen boten is er voor ieder wat wils! Verwen uzelf en uw gezin door bij Yachtcharter Lemmer Tacozijl een motorboot te huren.
yachtcharter friesland
Motorboot verhuur Motorjacht huren Friesland Yachtcharter Friesland Yachtcharter de Brekken.
Yachtcharter de Brekken. Yachtcharter De Brekken is gevestigd in de Friese thuishaven voor watersporters, Lemmer. Vanuit deze uitvalsbasis kunt met uw motorboot naar de Friese meren, de provincie Overijssel en het IJsselmeer zijn vanuit Lemmer gemakkelijk te bereiken. Yachtcharter de Brekken.
piano van binnen
Mayon Zeiljacht verhuur in Lemmer aan het IJsselmeer.
Verhuur van zeiljachten vanuit Lemmer, aan het IJsselmeer. Mayon Zeiljachtverhuur, opgericht in 1994, is gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer. Vanuit de jachthaven waar onze zeiljachten liggen vaart u binnen 10 minuten naar het eerste meer in Friesland, de Grote Brekken: vandaar uit hebt u de keuze naar het Slotermeer, het Tjeukemeer of het Koevordermeer te varen.
developer
Yachtcharter Lemmer in Friesland.
Yachtcharter Lemmer verhuurt fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot bestaat uit 40 bavaria jachten en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de vloot uit ongeveer 80 zeiljachten.
akoestische wandbekleding
Voordelig een zeilboot huren? Enjoy Sailing zeilboot verhuur.
Een zeiltocht naar Enkhuizen, Hoorn of de Waddeneilanden is vanaf hier goed te doen. Voor wat beschermder vaarwater, kunt u de Friese meren opzoeken. De haven ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum van Lemmer. Varen in Lemmer.
Zeilboot huren Jachtverhuur Zeilbootverhuur Yachtcharter Lemmer.
Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot van bestaat uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten.

Contacteer ons