Zoeken naar yachtcharter lemmer

yachtcharter lemmer
Mayon Zeiljacht verhuur in Lemmer aan het IJsselmeer.
Mayon Zeiljacht Verhuur Friesland, opgericht in 1994, is gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer, direct gelegen aan het IJsselmeer. Lemmer is dé uitvalsbasis wanneer je met een zeiljacht of kajuitzeilboot het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee of de Friese meren wilt verkennen.
yachtcharter friesland
Yachtcharter Lemmer in Friesland.
Jachten in verschillende prijsklassen. Een bijzonder jacht huren in Friesland? Yachtcharter Lemmer verhuurt fijne en gebruiksvriendelijke jachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook andere merken jachten in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland.
vloerkleed
Yachtcharter Lemmer; luxe motorjachten Yachtcharter 2000.
U vindt onze yachtcharter haven in Heerenveen, slechts een kleine 25 minuten met de auto vanaf Lemmer. En terwijl u de vakantie van uw leven tegemoet vaart passen wij op onze bewaakte parkeerplaats gratis op auto. Vloot ingerichte jachten bij Yachtcharter 2000 nabij Lemmer.
macbook
Zeilboot huren Jachtverhuur Zeilbootverhuur Yachtcharter Lemmer.
Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot van bestaat uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten.
administratiekantoor
Stoeten Motorjachten Jachtverhuur in Friesland Bootverhuur in Friesland Stoeten.
Stoeten Jachtverhuur Lemmer is al meer dan 25 jaar een bekend adres voor het huren van een motorjacht. Of u nu met 2 personen of met 12 personen wilt varen, voor een ieder hebben wij de juiste motorboot. boek een boot.
Tacozijl Watersportcentrum-Yachtcharter Jachthaven-Vakantiehuizen.
Luxe vakantiehuizen en chalets op Marinapark Tacozijl in Lemmer Friesland. Camping Tacozijl is omringd door veel water en ligt direct aan de Friese Meren. Yachtcharter Tacozijl verhuurt motorjachten, sloepen en dagboten. Lemmer de Poort van Friesland. Eetcafé aan het water.
Yachtcharter Lemmer in Friesland.
Yachtcharter Lemmer verhuurt fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten van o.a. de merken Friendship en Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse jachthavens in Nederland. Onze vloot bestaat uit 40 bavaria jachten en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de vloot uit ongeveer 80 zeiljachten.
Yachtcharter Lemmer in Friesland.
Wilt u een weekend zeilen in Friesland? Kom dan naar Yachtcharter Lemmer. Wij verhuren fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland.

Contacteer ons