Meer resultaten voor sneek bootverhuur

sneek bootverhuur
Zonder vaarbewijs een boot huren in Friesland? Verhuur van sloepen of een kampeersloep voor meerdaagse tochten. Ook een elektroboot, motorboot en polyvalk huur je bij Recreatiecentrum Sneek.
Hendrik Bulthuisweg 30 8606 KB Sneek info@rc-sneek.nl Appartementen: 06 1111 2324 Bootverhuur: 06 30 987 789 Neem contact op. Ga direct naar. Bootverhuur Appartementen Last Minutes Ligplaatsen Arrangementen Reviews Sneek en Omgeving Voorwaarden en Reglementen Vaarroutes en Fietsroutes Links Instructievideo's' Rivercruise Kampeersloep.
bootverhuur friesland
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
afwasmachines
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
Een mooi moment om even pas op de plaats te maken in de hectiek van alledag. Wij Karel en Merdeka zijn de eigenaren van FrieslandZeilen in Sneek. Wij zijn van kinds af aan opgegroeid met watersport en zijn gepassioneerde zeilliefhebbers.
preventieassistente
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Luxe jachten De jongste motorjachten te huur van Nederland. Boot huren Zoek boek uw motorjacht. Huur een luxe motorjacht op onze toplocatie in Sneek. Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland!
zelfvliegen
Home Brakel Yachtcharter.
We hebben voor u een leuk overzicht met bezienswaardigheden en activiteiten opgesteld. De bootverhuur van Brakel Yachtcharter Sneek staat garant voor een ontspannen vaarvakantie in de meest veelzijdige provincie van Nederland. Adres: Einsteinstraat 9, 8606 JR Sneek. Telefoon: 31 0515 335007.
Bootverhuur Sneek bootverhuur.nl.
Wij bieden een compleet overzicht voor bootverhuur Sneek en bootverhuur Friesland. De elfstedenstad Sneek ligt in hartje Friesland en biedt u volop mogelijkheden om Friesland per boot te ontdekken. Friesland staat natuurlijk bekend om de het zeilen. Er is dan ook veel zeilbootverhuur Sneek.
Webcam.
Botenverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Ontdek het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes, bevaar de Friese meren, bezoek leuke plaatsen als Grou en Heeg, volg de Elfstedenroute of vaar door Friesland naar Overijssel om bijvoorbeeld Giethoorn te bezoeken. U heeft alle tijd en u kunt aanleggen waar u het leuk vindt.

Contacteer ons