Zoeken naar sneek bootverhuur

sneek bootverhuur
Boot huren Friesland aan het Sneekermeer, Akkrum, Terherne, Snitser mar.
Hiervandaan vaart u zo het Sneekermeer op en kunt u een bezoek brengen aan Sneek, Langweer, Joure, Leeuwarden en Grou. Kom snel voor een watersportvakantie in Friesland naar Waterpark Terherne. Boten mogen vanzelfsprekend ook liggen bij de andere vakantieverblijven of campings.
yachtcharter sneek
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
wasmachine
FrieslandZeilen Zeiluitjes bootverhuur in Sneek.
We verwelkomen je dan ook graag op onze haven in Sneek op een van de skutsjes, kajuitzeilboten of sloepen. Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons dan gerust! Bedrijfsuitje skûtsje zeilen. Vrijgezellenuitje op een skûtsje. Sloep huren in Sneek. Jan Kuipersweg 10 8606 KD Sneek 06 34088548 info@frieslandzeilen.nl.
bad
Sail-a-way Sneekermeer Sloep, valk en zeilboot huren in sneek Zeil motorboten huren Sneek.
Friesland is ideaal om met een valk te verkennen. Wilt u een andere zeilboot huren, dan hebben wij de mooie kajuitboot Tirion voor u in de aanbieding. Ook kunt u bij ons een motorboot of sloep huren. Sneek is de perfecte startplek voor een sloepentocht.
artistic
Botenverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Ontdek het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes, bevaar de Friese meren, bezoek leuke plaatsen als Grou en Heeg, volg de Elfstedenroute of vaar door Friesland naar Overijssel om bijvoorbeeld Giethoorn te bezoeken. U heeft alle tijd en u kunt aanleggen waar u het leuk vindt.
Bootverhuur Friesland: huren zeilboot, zeiljacht verhuur, sloepen.
Alle schepen worden verhuurd vanuit onze recente jachthaven midden in het unieke Friese merengebied. Vanaf watersportboulevard t Ges bent u binnen 10 minuten, zonder bruggen of sluizen, op het Sneekermeer of in het gezellige centrum van Sneek en binnen 3 uurtjes bent u op het IJsselmeer.
Binnenstad Bootverhuur Sneek Varen met een fluisterboot door de grachten van Sneek en omstreken!
Elektrische sloep huren. Varen door de grachten van Sneek en omstreken! Verhuur van comfortabele elektrische sloepen en fluisterboten vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren. Binnenstad Bootverhuur Sneek. Ontdek Sneek en omgeving vanaf het water met een elektrische boot, ofwel fluisterboot.
Bootverhuur: sloep zeilboot Bed Breakfast De Oudvaart Sneek.
Bed and Breakfast de Oudvaart Sneek beschikt over een eigen sloep die u kunt huren gedurende uw verblijf. Meer informatie over onze arrangementen kunt u hier vinden. Vanuit Sneek zijn er ongekend veel mogelijkheden om leuke plaatsjes als Sloten een van de elfstedenstadjes Woudsend, Langweer of Heeg aan te doen.

Contacteer ons