Resultaten voor jachthaven heeg

jachthaven heeg
Ondernemend Heeg Friesland website ondernemersvereniging Heeg Webcam.
Heeg vanaf het Water. Winter in Heeg. Activiteiten in Heeg. Over OVH 2000. Heeg in beeld. Heeg vanaf het Water. Winter in Heeg. Activiteiten in Heeg. Over OVH 2000. Correspondentie adres: Wite Muonts 11, 8621 DK Heeg Email adres: secretariaat@ovh2000.nl Laatste Heeg Tweets.
zeiljacht huren friesland
Passantenhaven Heegerwâl Jachthaven Informatie.nl.
Heeg Pharshoeke 99 8621 CW. De passantenhaven ligt direct aan het Heegermeer. Het recreactiestrand ligt direct naast de haven. Vooral voor kinderen is dit een veilige en leuke speelomgeving door water en strand, maar ook door speeltoestellen. Het gezellige centrum van Heeg is slechts een paar minuten lopen.
vliegles
Boot huren bij Ottenhome Heeg Verhuur.
Beneteau Oceanis 34 2-6 personen Meer informatie. Boot huren bij Ottenhome Heeg. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water.
houten jaloezieen
Heegerwâl Passantenhaven aan het Heegermeer, Heeg, Friesland.
Passantenhaven aan het Heegermeer, Heeg, Friesland. Menu en widgets. Zoeken naar: Zoeken. Welkom op de website van passantenhaven Heegerwâl. De haven is gelegen direct aan het Heegermeer en de Fluessen in Friesland. De haven is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober 2018.
catering amsterdam
De camping op de grens van land en water Watersportcamping Heeg.
Het brede aanbod van watersportactiviteiten. Watersportcamping Heeg is de camping op grens van land en water. Watersportcamping Heeg is een groene boutique camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen én meer. We willen onze gasten graag verrassen, op een eigentijdse en onbevangen manier.
Bungalowpark de Pharshoeke De Pharshoeke.
Wij hebben een eigen jachthaven en bij elke bungalow hoort een gratis ligplaats voor uw boot. Heeft u zelf geen boot, dan kunt u er eenvoudig eentje bij ons huren! Onze verhuurvloot bestaat uit zeilboten type: Valken, Randmeren, laser en optimisten, roeiboten en motorsloepen o.a. een Oudhuyzer en Gozzo Mare sloepen. Dat wilt u toch niet missen? Op een unieke locatie in het Heegermeer. Gelegen op een schiereiland. Een paradijs voor de watersporter. Zeilen, surfen, vissen en zwemmen. Luxe bungalows met uitzicht op het water. Eigen gratis ligplaats bij uw bungalow. Vele vaarmogelijkheden vanaf het park. Uitgebreide fiets en wandelmogelijkheden. Bezoek het gezellige watersportstadje Heeg.
Jachthaven Heeg Friesland Van Roeden Watersport.
Het grenst aan het gelijknamige natuurreservaat. In januari 1998 is dit eiland ontsloten door een brug en kon er aan de realisatie van een fantastisch watersportrecreatiegebied. Hiervan maakt Van Roeden Watersport deel uit. Rustige, kleinschalige en gezellige jachthaven. Op loopafstand van het centrum van Heeg.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons