Op zoek naar jachthaven heeg?

jachthaven heeg
jachthaven - We kunnen het!
Om de waterpomp en het reservoir te beschermen moeten we de waterpomp leeg laten lopen. Antivries heeft niet veel effect want water stroomt niet makkelijk het reservoir van de waterpomp in. Het werkt ongeveer als water in een volle jerrycan gieten.
Jachtwerf Heeg Goede service, kwaliteit en zeilplezier.
Weer in Heeg. De moderne jachthaven van Jachtwerf Heeg ligt vrijwel direct aan het Heegermeer en heeft ruim 100 ligplaatsen. U vindt op het terrein van onze werf bovendien prima faciliteiten zoals keurig sanitair, een speeltuintje en volop parkeergelegenheid vlakbij de boten.
zeilboot verhuur friesland
Platbodemschip als Lemsteraak huren, varen en zeilen zonder schipper voor uw watersportvakantie bij Heech by de Mar.
Hoogaars zeilen Schokker. staverse jol vaarvakantie. vaarcursus vollenhovense bol. verhuurvloot zeeuwse schouw. Heech by de Mar. De Draei 37 8621 CZ Heeg Nederland. T: 31 0 515 44 27 50 F: 31 0 515 44 35 02 E: info@heechbydemar.nl KvK-nummer: 01047393.
Slotenmaker
Jachtwerf Heeg.
Maak tijd voor een proefvaart met. de G2, Pointer 22 of Pointer 25. gerenommeerde topkwaliteit voor sportieve en recreatieve zeiler. It Bûtlân 14, 8621 DV Heeg. T 31 0 515 44 22 37. F 31 0 515 44 25 05.
wasdroger condens
Passantenhaven Heegerwâl Jachthaven.nl.
Daarnaast vindt u er goede sanitaire voorzieningen, papiercontainer, wasserette en chemisch toilet. Het centrum van Heeg bevindt zich een paar minuten lopen van de haven. Hier vindt u diverse horeca en winkelgelegenheden. Uw ervaringen over de jachthaven van Heech by de Mar delen?
fractional
Heegerwâl Passantenhaven aan het Heegermeer, Heeg, Friesland.
Passantenhaven aan het Heegermeer, Heeg, Friesland. Menu en widgets. Zoeken naar: Zoeken. Welkom op de website van passantenhaven Heegerwâl. De haven is gelegen direct aan het Heegermeer en de Fluessen in Friesland. De haven is geopend van 1 maart tot en met 31 oktober 2018.
Home Hoora Watersport.
Varen en genieten bij Hoora in Heeg. Een weekendje zeilen in een valk? De Friese meren ontdekken in een comfortabele kajuitboot? Of een dagje rustig varen in een elektrische sloep? Wat uw watersportwens ook is: bij Hoora in Heeg vervullen we deze graag.
Passantenhaven Heegerwâl Jachthaven Informatie.nl.
Heeg Pharshoeke 99 8621 CW. De passantenhaven ligt direct aan het Heegermeer. Het recreactiestrand ligt direct naast de haven. Vooral voor kinderen is dit een veilige en leuke speelomgeving door water en strand, maar ook door speeltoestellen. Het gezellige centrum van Heeg is slechts een paar minuten lopen.
Jachthaven Heeg Friesland Van Roeden Watersport.
Het grenst aan het gelijknamige natuurreservaat. In januari 1998 is dit eiland ontsloten door een brug en kon er aan de realisatie van een fantastisch watersportrecreatiegebied. Hiervan maakt Van Roeden Watersport deel uit. Rustige, kleinschalige en gezellige jachthaven. Op loopafstand van het centrum van Heeg.

Contacteer ons