Zoeken naar bootverhuur lemmer

bootverhuur lemmer
Jachtverhuur in Friesland Polyvalk, Keus 22, Fox, Pico, Optimist.
Zeilles voor groepen. Boot en Pension. Weer in Balk. Wie zijn wij. Van begin april tot eind oktober. WEER IN BALK. De Poly-Valk is de meest bekende zeilboot in Friesland. Gemakkelijk te strijken mast, zelflozende kuip en een rolfok zijn standaard.
glaszetter
Mayon Zeiljacht verhuur in Lemmer aan het IJsselmeer.
Verhuur van zeiljachten vanuit Lemmer, aan het IJsselmeer. Mayon Zeiljachtverhuur, opgericht in 1994, is gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer. Vanuit de jachthaven waar onze zeiljachten liggen vaart u binnen 10 minuten naar het eerste meer in Friesland, de Grote Brekken: vandaar uit hebt u de keuze naar het Slotermeer, het Tjeukemeer of het Koevordermeer te varen.
ijskast
Jachtverhuur Lemmer Enjoy Sailing.
Een leuke zeilvakantie in de planning? Of gewoon een dagje weg het water op? Bezoek dan eens onze jachtverhuur in het Friese Lemmer en stap aan boord van één onze luxe zeiljachten. In Lemmer beschikken we over een eigen vloot met nieuwe en zeer compleet uitgeruste zeiljachten.
yachtcharter lemmer
Bootverhuur in Lemmer.
Mayon Zeiljacht Verhuur in Lemmer. Mayon Yachtcharter gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer, direct gelegen aan het IJsselmeer. Lemmer is de uitvalsbasis w. Sail2bFree bootverhuur direct aan het IJsselmeer. Bootverhuur in Lemmer. Sail2bFree Jachtcharter is gespecialiseerd in bootverhuur.
3D
Lemmer 5 sterren camping en vakantiepark in Friesland.
Voor Lemmer heeft het water altijd al een belangrijke rol gespeeld. In de middeleeuwen waren er in Lemmer regelmatig veldslagen; men probeerde via de haven van Lemmer Friesland binnen te komen. In de 17e en 18e eeuw werd Lemmer een havenplaats voor de Oostzeevaart.
Bootverhuurder in Friesland: motorboten verhuur Yachts4U.
Huur nu een motorboot bij Yachts4U bootverhuur: dat kan zonder vaarbewijs. Vakantie: huur een boot! Zoekt u een bootverhuurder in de omgeving van Lemmer in Friesland en de Weerribben in Overijssel? Op zoek naar nog meer redenen waarom Yachts4U bootverhuur uw keuze moet zijn?
Sloepverhuur in Lemmer.
Sloepverhuur in Lemmer. Watersportcentrum Tacozijl sloepen voor max. Huur een sloep of tourboot voor een dag. Beleef de watersport heerlijk een dag genieten op het water. Op zoek naar bootverhuur in Friesland? Via onze botenverhuur. Bediening sluizen en bruggen. De Elfstedenroute varen.
Stoeten Motorjachten.
Over Stoeten Yachtcharter. Stoeten Jachtverhuur Lemmer is al meer dan 30 jaar een bekend adres voor het huren van een motorjacht. Of u nu met 2 personen of met 12 personen wilt varen, voor een ieder hebben wij de juiste motorboot.

Contacteer ons