Op zoek naar bootverhuur lemmer?

bootverhuur lemmer
Over ons Aquastate.
Geniet een vakantie in Lemmer of Woudsend. Beide plaatsen zijn een waar paradijs voor watersporters. Zeilen, varen of vissen zeg het maar. Een vakantiewoning direct aan het water met eigen aanlegsteiger hier vindt u het! Binnen enkele minuten bent u op de Friese Meren. Vergeet niet ook een fietstocht te maken om het fraaie Friese landschap te genieten. Ook Oudemirdum staat garant voor een heerlijke vakantie met vele fiets en wandelmogelijkheden. Wilt u lekker varen dan kunt u hier ook een bootje huren en van de Friese meren genieten. Onze vakantiehuizen in Oudemirdum staan garant voor een vakantie met veel komfort en een prachtige omgeving. Een vakantiewoning aan het water vraagt natuurlijk om een klein bootje! Neemt u gerust uw eigen boot tot 10 meter mee en leg het direct bij uw eigen huis aan de steiger. Wij bieden u ook graag de mogelijkheid een bootje erbij te huren. Alle boten zijn te huur zonder vaarbewijs of ervaring. De boten worden aan huis gebracht waarna een overdracht met instruties volgt. Zodat u optimaal van uw bootje kunt genieten. Wij verhuren rubberboten, tourboten, sloepen en polyvalk zeilboten. Meer informatie in de rubriek Bootverhuur op deze site.
yachtcharter lemmer
Alle kanten op: uw vertrekhaven ligt tussen Lemmer en de Weerribben.
Voor bootverhuur in de omgeving van Langelille en Lemmer in de Provincie Friesland bent u bij ons, Yachts4U, aan het juiste adres. Wij hebben onze thuishaven in Langelille centraal tussen Lemmer in Friesland en de Weerribben in Overrijssel. Hierdoor heeft u, met onze vloot, een uitstekend vertrekpunt voor uw vaarvakantie.
koffiezetapparaat
Grootste aanbod traditionele zeilschepen IJsselmeer en Wadden NAUPAR.
Vakantie Klipper IJsselmeer. Zeilen op de Waddenzee. Veel gestelde vragen. Boot Huren Amsterdam. Boot Huren wereldwijd. Sloep huren Amsterdam. Amsterdam sloep huren. Boot huren Nederland. Boot huren Frankrijk. totaal 91 % tevreden klanten op basis van 48 beoordelingen via KiyOh.
lelystad
Vaarroutes voor bootverhuur.
Uw boot op vakantievaren.nl? Varen in mooi Friesland. Met meeste bootverhuurbedrijven van Nederland. Foto's' / films. Huurders aan het woord. Zeeland / N.Brabant. Reisverslagen Vakantievaren in Friesland. Van Wartena naar Akkrum., van Akkrum naar Langweer., van Langweer naar Lemmer., van Lemmer naar Heeg.,
catering amsterdam
Motorboot verhuur Motorjacht huren Friesland Yachtcharter Friesland Yachtcharter de Brekken.
Yachtcharter De Brekken is gevestigd in de Friese thuishaven voor watersporters, Lemmer. Vanuit deze uitvalsbasis kunt met uw motorboot naar de Friese meren, de provincie Overijssel en het IJsselmeer zijn vanuit Lemmer gemakkelijk te bereiken. Yachtcharter de Brekken. Boot online reserveren.
Bootverhuur in Lemmer.
Bootverhuur in Lemmer. Yachtcharter Lemmer zeiljachten in verschillende prijsklassen. Fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten. Yachtcharter Lemmer verhuurt fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook di. Mayon Zeiljacht Verhuur yachtcharter met prachtige Bavaria's.'
Boot huren bij Ottenhome Heeg Verhuur.
Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.
Beaufort Watersport Bootverhuur Friesland Jachthaven.
Vlak bij Sneek, Heeg, Stavoren, Lemmer en het IJsselmeer. Bij ons kunt u gemakkelijk een boot huren, Sun Way 29, Sun Way 25, Clever 23 / Sportina 680. De Daysailer, de ideale boot voor fanatieke zeilers die gaan voor de laatste tiende knoop.

Contacteer ons