Resultaten voor boot lemmer

boot lemmer
lemmer centrum.
Lemmer is één en al boot en druk, een tiental jachthavens is er zo te vinden. Wilt u als passant gezellig" liggen dan kiest u voor een ligplaats aan t Dok tussen de Flevobrug en de Oude sluisbrug. U ligt hier in hartje Lemmer maar dit zal u ongetwijfeld niet ontgaan.
winterstalling sloep
Winterstalling Lemmer Watersport Centrum Lemmer.
Watersport Centrum Lemmer in Friesland biedt winterstalling op de wal of binnen in de hal in Lemmer, Friesland. Dankzij onze portaalkraan kunnen wij met gemak boten tot 40 ton stallen en beschikken wij over alle moderne middelen en materialen om uw boot probleemloos te stallen.
houten boomstam
Jachtservice Lemmer Qnautique Quality Full Yachtservice in Lemmer.
Qnautique Jachtservice Lemmer biedt winterstalling op de wal of binnen in de hal in Lemmer, Friesland. Dankzij onze portaalkraan kunnen wij met gemak boten tot 40 ton stallen en beschikken wij over alle moderne middelen en materialen om uw boot probleemloos te stallen.
yachtcharter lemmer
Jachtservice Zuiderbaan.
Verder verzorgen wij ook de afbouw, een complete refit of een upgrade van uw boot. Ook voor reparatie en het onderhoud van de technische installatie aan boord van uw schip. Van een standaard sloep tot een luxe zeiljacht of motorboot kunt u bij ons terecht. We werken rechtstreeks of in onderaanneming voor werven en particulieren die in de regio of landelijk gevestigd zijn. Ook voor her-motorisering of een complete refit van uw schip kunnen we voor u verzorgen. Jachtservice Zuiderbaan is gevestigd in Lemmer aan de Vuurtorenweg 6.
pennen
Ligplaatsen Lemmer Alle beschikbare ligplaatsen en stallingen.
Leeuwarden Friesland 21. Leiden Zuid-Holland 57. Lek Gelderland 0. Lek Utrecht 0. Lek Zuid-Holland 5. Lemmer Friesland 14. Leystad Haven Flevoland 6. Linge Gelderland 0. Loenderveense Plas Utrecht 7. Loonse Waard Gelderland 2. Loosdrecht Noord-Holland 22. Loosdrechtse Plassen Utrecht 34.
latex spuiten
Alle kanten op: uw vertrekhaven ligt tussen Lemmer en de Weerribben Yachts4U bootverhuur.
Doe de test. Welkom op het water. Veilig varen doen we samen. 0561 48 08 08. Bij ons bent u de VIP! Boot huren Hebt u vragen? Bel ons: 0561 48 08 08 Lemmer In Friesland Onze vertrekhaven vlakbij Lemmer.
winterstalling
Boot uitrusting Skipperland Shipshop Lemmer.
Of het nu om je tuigage gaat of de elektriciteit aan boord, in onze winkel vind je een groot assortiment aan producten voor op en om je boot. Wil je advies of mis je iets in de winkel dan staan wij altijd paraat! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Je vindt bij ons in de winkel onder andere de volgende merken.: Bekijk onze winkel. 8531 JE Lemmer.
23 boten te koop van Lemmer Yachting bij ANWBboten.nl.
Leuke Clever Mirage met 9.9 Suzuki langstaart Motorisatie: Suzuki 9.9 4 takt langstaart. Aanbieder: Lemmer Yachting. Open motorboot en roeiboot. Prachtige Interboat 20 uit 2003 met maar 580 draaiuren Motorisatie: Vetus 25PK, 3 cilinder Diesel. Aanbieder: Lemmer Yachting. Console Boot Nieuwe Tohatsu.

Contacteer ons