Meer resultaten voor boot huren sneekermeer

boot huren sneekermeer
RCN de Potten Sneek Friesland Faciliteiten Bootverhuur.
Botenverhuur Offingawier Friesland Varierend van een halve dag tot de hele vakantie. Een boot huren in Friesland? Wij verhuren zeilboten, motorboten en sloepen. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren. Vanuit de camping vaar je gemakkelijk het Sneekermeer op.
jacht huren friesland
Webcam.
vliegen londen
Binnenstad Bootverhuur Sneek Varen door de grachten van Sneek en omstreken!
Elektrische sloep huren. Varen door de grachten van Sneek en omstreken! Verhuur van comfortabele elektrische sloepen vanaf de Prins Hendrikkade in Sneek. Elektrische sloep huren. Binnenstad Bootverhuur Sneek. Ontdek Sneek en omgeving vanaf het water met een elektrische boot. Gemakkelijk, stil en schoon varen door natuur, stad en omliggende dorpjes.
jaloezieen
Het Toppunt, Sneek Friesland Bootverhuur Groepsaccommodatie.
Als altijd prima geregeld. Fijne boot, netjes, schoon en alles wat je nodig hebt aan boord. Altijd prettig om bij Willem en Helma te huren. Locatie direct aan Houkesloot, dus je zit zo op het Sneekermeer en erg goed te bereiken.
catering amsterdam
Adelante Jachtverhuur Zeilboot verhuur Friesland: Voordelig een zeiljacht huren in Sneek.
Handig voor als u de enige bent die kan zeilen! Zeilboot huren Friesland: Sneek en het Sneekermeer. Zeilboot verhuur Friesland heeft zeiljachten liggen in Sneek en Warns. Een zeilboot huren in Sneek betekent dat u kunt zeilen met de Sportina 680 ook wel Clever 23 genoemd én de Sportina 730 / Clever 245.,
Polyvalk huren in Sneek Verhuur.
Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van groepsverhuur. Het huren van een Polyvalk in Sneek blijft niet alleen bij de gehuurde boot, wij kunnen u veel meer bieden. Zo bieden wij ook slaapgelegenheid dicht bij onze onze verhuurlocatie in Heeg op een kwartier rijden van Sneek waar wij groepen kunnen onderbrengen van 15 tot 100 personen. Polyvalk huren in de haven van Sneek. Ottenhome beschikt over ongeveer 220 Polyvalken en hebben een moderne verhuurlocatie in de nabijheid van de Stayokay in Sneek. Vanaf deze haven bent u binnen 15 minuten varen op het Sneekermeer waar u volop kunt genieten van de omgeving en de rust op uw gehuurde Polyvalk.
Verhuur van moderne zeilboten luxe motorboten Cabin Sneek, Friesland.
Bootverhuur Hospes verhuurt zeilboten van het merk: Bavaria, Delphia, Dufour, Beneteau, Dehler, Victoire en luxe motorboten Cabin ontwerp Langenberg en Linssen. Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Sneek.
Bootverhuur in Sneek.
Langehoekspolle in de Fluessen. Zeilen in Friesland. Zeilen in Lemmer. Zeilen in Sneek. Zeilen met een waarschip. Zeilen op een Klipper. Boot huren / verhuren. Boot huren in Lemmer. Boot huren in Sneek. De Hollandse Topper uit Sneek. Contact en adverteren.

Contacteer ons