Resultaten voor zeilen ijsselmeer

zeilen ijsselmeer
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd en door de onderlinge verstandhoudingen. Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.
Yachtcharter Ijsselmeer
Zeilen IJsselmeer, Waddenzee, Markermeer Zeilvloot Monnickendam.
De historische schepen van Zeilvloot Monnickendam hebben hun thuishaven in de pittoreske binnenhaven van Monnickendam in de gemeente Waterland. Vanuit deze haven maken de schepen prachtige zeiltochten langs de vele havenplaatsen aan het IJsselmeer en Markermeer, varen ze op de Waddenzee en maken ze lange zeiltochten naar verdere bestemmingen. Vaar ook mee en geniet van de wind door je haren! Meer over het vaargebied en de omgeving. Met 15 schippers die hun vak verstaan. Met de wind in de haren en de zon op het gezicht zijn de schippers en scheepsmaten van Zeilvloot Monnickendam echte buitenmensen. Met oog voor wind, weer en schip manoeuvreren zij je moeiteloos door alle wateren. De eeltige handen, van het eindeloos hijsen en strijken van de zeilen, wijzen je vakkundig op alle bezienswaardigheden onderweg.
zeil
Zeilen IJsselmeer Frisian Sailing Company.
Het IJsselmeer heeft voor zowel de sportieve zeiler als de ontspannen recreant alles in huis voor een geslaagde zeilvakantie. Zeilen in het IJsselmeergebied biedt ook Nederlanders op langere vakanties een echte vakantie-ervaring, terwijl de geringe reistijd zich bij uitstek leent voor een dagje zeilen of een weekend zeilen.
koolborstels
Zeilen IJsselmeer met collega's' of relaties Uit-Zeilen.
Lees meer over ons en ons team via de over ons pagina. Middag zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer met 6 tot 120 personen per schip. Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer aangevuld met extra activiteiten.
catering amsterdam
Zeilen op het IJsselmeer, bedrijfsuitje zeilen uit Volendam, Monnickendam.
Zeilen op het IJsselmeer is ons beroep én onze hobby! Arnold is een schipper met ruim 25 jaar ervaring. Met veel plezier vertellen hij en Roman tijdens de zeiltocht over de geschiedenis van de Zuiderzee en het reilen en zeilen van een zeilschip.
Naamloos document.
Een fijn dagje varen en zeilen op het ijsselmeer.
Extreme 40 zeilen. Dagje zeilen met een groep. Dagje Zeilen Ijsselmeer. Boot Huren IJsselmeer. Boot Huren in Amsterdam. Boot Amsterdam Pampus. Boek over het Statenjacht. BBQ Boot Amsterdam. Bedrijfsuitje Zeilen IJsselmeer. Bedrijfsuitje Zeilen Amsterdam. Bedrijfsuitje Noord Holland. Bedrijfsuitje Amsterdam Boot.
Zeilen IJsselmeer; ontspannen zeilen voor jong en oud.
De Muider Compagnie is reeds 20 jaar actief op het gebied van zeilen op het IJsselmeer. Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven en wij verzorgen exclusieve evenementen op en aan het water voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Contacteer ons