Op zoek naar zeilen ijsselmeer?

zeilen ijsselmeer
Zeiltochten.nl.
rolstoeltoegankelijke 2-mast klipper Lutgerdina Enkhuizen Friese Meren, IJsselmeer, Waddenzee. Afvaarthavens: Enkhuizen, Harlingen Waddenzee. Uitdagende watersportvakanties voor Iedereen! Heerlijk zeilen, pittoreske havens bezoeken, droogvallen op het wad, voor anker liggen onder een prachtige sterrenhemel, nacht zeilen, het behoort allemaal tot de.
zeilen friesland
Zeilen op het IJsselmeer Zeilboot huren bij de IJsselmeer specialist tegen scherpe prijzen.
Zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer. Nederland kent een paar mooie regios om een zeilboot te huren voor een zeilvakantie.: Noordzee, Zeeland, Friesland, Waddenzee en het IJsselmeer. Elk vaargebied heeft zo zijn eigenschappen, zo is de Noordzee een stuk ruiger om te zeilen.
zeil
Zeilen in Hoorn Een onvergetelijke dag op De Toekomst.
Bel 06 22 66 80 98. Ontdek zèlf hoe het is om een groot zeilschip op koers te laten varen. Tijdens deze tocht leer je de fijne kneepjes van het zeilen. Samen met de bemanning hijs je het 295 m2 zeildoek.
zeil
Zeilen IJsselmeer Zeilklippers.
Bij het zeilen op het IJsselmeer ervaart u de weidsheid die het Ijsselmeer bied terwijl u geniet van het aan boord zijn van een comfortabel schip bestuurd door een deskundige bemanning. Of u zelf actief deelneemt aan de actie aan dek of juist wil genieten van de rust die het zeilen op het Ijsselmeer eigen is het is uw keuze.
tattoo
Zeilschip huren bij de grootste aanbieder van zeilschepen en zeilreizen in Nederland. ZeilendeSchepen.nl.
Met vrienden, familie of andere bekenden een schip als groepsaccommodatie huren. Samen met de schipper de vaarroute bepalen. Mogelijkheden genoeg: zeilen langs historische havensteden aan het IJsselmeer, zwerven over de Friese meren, of een avontuurlijke oversteek naar de idyllische Waddeneilanden.
Yachtcharter Ijsselmeer
Zeilen IJsselmeer met collega's' of relaties Uit-Zeilen.
Lees meer over ons en ons team via de over ons pagina. Middag zeilen op het IJsselmeer. Zeilen op het IJsselmeer met 6 tot 120 personen per schip. Bekijk dit arrangement. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer. Dagtocht zeilen op het IJsselmeer aangevuld met extra activiteiten.
Naamloos document.
Dagje zeilen op het IJsselmeer Catharina van Mijdrecht.
Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd en door de onderlinge verstandhoudingen. Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.

Contacteer ons