Op zoek naar sloep huren sneek?

sloep huren sneek
Sloep huren Sneek, leuke routes en direct op het sneekermeer.
Een sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan zeker een sloep in Sneek! Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 7 sloepen van het type Sneekermeersloep. U kunt nu bij Sloep huren Sneek opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren.
jachtverhuur sneek
Sloep huren Friesland, Sneek, Terherne.
Boot huren Friesland Terherne Sneek. U bent hier.: Sloep huren friesland. Geen zin om te zeilen en toch ook het water op? Kom een sloep huren in Friesland. Sloep verhuur in Friesland bij Waterpark Terherne. Klik op onderstaande boten voor meer informatie en om te boeken.
boot sloep
Boot huren Sneek Botentehuur.nl.
Vanaf 125, Prijzen en tijden. 8.2 127 Beoordelingen. 8 Personen Sloep/open motorboot. Offingawier 0 KM Sail-a-way. Een sloep huren om friesland te verkennen? Kom dan een sloep huren in Sneek bij bootverhuur Sail-a-way. Sail-a-way Lees verder. Laatste boeking: 26 minuten geleden.
kosten sloep
Sloepverhuur in Sneek.
De sloep is uitgerust met een krachtige 3-cilinder 25 pk motor. Door een goed gei. Bediening sluizen en bruggen. De Elfstedenroute varen. De voorrangsregels op het water. Eerste keer varen met een motorboot. Hoe werkt het financieren van een boot? Met de Succes naar Friesland varen. Regels en Veiligheid. Dagje uit in Friesland. De Friese meren. Flyboarden is fun! Jachthaven en aanlegplaatsen in IJlst. Langehoekspolle in de Fluessen. Varen met kinderen. Zeilen in Friesland. Zeilen in Lemmer. Zeilen in Sneek. Zeilen met een waarschip. Zeilen op een Klipper. Boot huren / verhuren.
impressies
Zonder vaarbewijs een sloep en motorboot huren in Sneek Friesland? Verhuur van sloepen of een kampeersloep voor meerdaagse tochten. Ook een elektroboot, motorboot en polyvalk huur je bij Recreatiecent
Hendrik Bulthuisweg 30 8606 KB Sneek info@rc-sneek.nl Appartementen: 06 1111 2324 Bootverhuur: 06 30 987 789 Neem contact op. Ga direct naar. Bootverhuur Appartementen Last Minutes Ligplaatsen Arrangementen Coaching Reviews Sneek en Omgeving Vaarroutes en Fietsroutes Instructievideo's' Rivercruise Kampeersloep Voorwaarden en Reglementen Links Privacy statement.
Sloep verhuur Sneek bootverhuur.nl.
Dan kunt u een sloep huren in Sneek. Sneek is een leuke Friese Elfstedenstad direct gelegen aan de Friese meren. Zo kunt u zowel over het Sneekermeer varen, als vanaf uw boot genieten van de binnenstad van Sneek. Zo kunt u natuurlijk ook langs de prachtige Sneeker Waterpoort varen.
Sloep huren Friesland bij Het Toppunt in Sneek!
Sloep huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een sloep huren in Friesland? Bij Het Toppunt in Sneek vindt u de geschikte sloep, of u nu een dagje gaat varen op het Sneekermeer, of een vakantie plant en langer gaat varen.
Sloepverhuur Friesland Centerpoint Charters Sneek.
Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Terherne. Wilt u een sloep huren bij het Sneekermeer? Centerpoint Charters biedt u sloepverhuur in Friesland. Samen met uw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren. Of ontdekt u liever het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes?

Contacteer ons