Zoeken naar sloep huren sneek

sloep huren sneek
Webcam.
jachtverhuur sneek
De Broek bootverhuur in Friesland.
Sloep Duffy 21. Sloep Duffy 18. Een dag is van 10 uur tot 18 uur. Alle prijzen zijn exclusief brandstof, behalve bij sloepen. Voor de randmeer is voor 3, per nacht een tent bij te huren. In het voor en naseizoen, met uitzondering van het.
boomstam tafelblad eiken
Sloep verhuur Sneek bootverhuur.nl.
Dan kunt u een sloep huren in Sneek. Sneek is een leuke Friese Elfstedenstad direct gelegen aan de Friese meren. Zo kunt u zowel over het Sneekermeer varen, als vanaf uw boot genieten van de binnenstad van Sneek. Zo kunt u natuurlijk ook langs de prachtige Sneeker Waterpoort varen.
boot sloep
Motorboot huren Friesland Yachtcharter Wetterwille.
Kom een motorboot huren bij Yachtcharter Wetterwille en geniet van Friesland! ervaren sinds 1965. Alle motorboten zijn standaard voorzien van verwarming, koelkast, gasstel., complete keukeninventaris, elektrisch toilet, warm en koud stromend water, walstroomaansluiting, omvormer., tv met digitenne, een radio-cdspeler en boegschroef. Comfortabele motorjachten met alle voorzieningen van de Standaard Yachts, aangevuld met extra voorzieningen zoals douche, zwaardere omvormer 220 Volt voor bv koffiezetapparaat en haarföhn en hekschroef. uitgezonderd Tigris, MarneYmkje, Rubicon en Moselle. Comfort Plus Yachts. Sfeervol ingerichte motorjachten, van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland. Deze jachten hebben veel leefruimte in salon en slaapkamers, grote bedden, uitgebreide sanitaire voorzieningen, oven, zonneluifel, accessoires zoals GPS, hekschroef en een eigen luxe uitstraling. Vrijdag 16 mei 2014 aangekomen om de elfstedentocht te gaan varen met de Nord. Als we de bimini naar beneden doen is hij ongeveer 240m, hoog dus uitstekend geschikt voor de Elfstedentocht. Om 15.00 uur vertrokken vanuit Terherne via Sneek en IJlst naar Sloten en terug naar Woudsend, waar we in de Jachthaven zijn blijven overnachten.
vocht in kelder
Appartementen en sloepen verhuur Sneek Friesland Zuidewind Sloepen en Slapen.
Net buiten de drukte van Sneek ligt appartement en sloepen verhuur Zuidewind" op één van de mooiste plekjes in Friesland. Wij bieden u de ideale combinatie van sloepen en slapen met een volledig ingericht appartement en een luxe sloep voor de deur.
Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Home.
Wilt u geen gebruik maken van de 12 arrangementen, dan kan een rondvaart voor een uurtje of een paar uurtjes in de omgeving van Sneek natuurlijk ook. U huurt motorschip Mark Twain, of sloep Caprice met schipper exclusief voor uw gezelschap.
Bungalow met sloep luxe vakantiebungalows a/h water in Friesland.
Bungalowpark It Wiid, gelegen in het Friese midden-merengebied bij Eernewoude in het hart van Friesland, nabij Leeuwarden biedt u legio mogelijkheden om een comfortabele en luxe wellness bungalow te huren met sloep en de mooiste vaartochten naar o.a. Grou, Sneek, Warten, Terherne, Leeuwarden en het waterrijke natuurgebied, nationaal park Alde Feanen te maken.
Dagverhuur Friesland Jachthaven De Drait in Drachten.
Boek gemakkelijk online. U ontvangt direct een boekingsbevestiging en uw sloep staat gereserveerd. Bootverhuur, kanos, SUP-boards en meer. Voor de watersporter die ook fysiek actief wil zijn, hebben we een tal van mogelijkheden. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons bijvoorbeeld kanos huren. Maar ook zeilboten hebben we in de aanbieding. Een Randmeer of een Valk kunt u al huren voor slechts 65 per dag! In Drachten heeft Yachtcharter De Drait haar eigen jachthaven. Vanuit de jachthaven vaart u richting het Friese merengebied met de bekende watersportplaatsen zoals: Grou, Sneek, Lemmer en Stavoren.

Contacteer ons