Meer resultaten voor sloep huren friesland

sloep huren friesland
Bruidsfotografie Ja, ik wil Frank! Trouwfotograaf Fotograaf Friesland.
Door gebruik te maken van de contrasten tussen licht en schaduw ontstaan er beelden die rust uitstralen en duidelijk de essentie van de foto benadrukken; jullie liefde en geluk! Ik ben Frank, bruidsfotograaf uit Friesland, maar inzetbaar door heel Nederland.
friesland
friesland
friesland
Bootverhuur voor zeilers en vissers De Koevoet.
Hiervoor is altijd wel een plek te vinden in onze jachthaven. Wilt u een sloep huren? Wij bieden u een mooi arrangement aan met onze collega's' van Langweerder Sloep. De Koevoet verhuurt eenvoudig te bedienen zeilboten van het type Polyvalk gaffeltuig, geschikt voor 2-5 personen.
sloep varen
Sloep verhuur Sneek JFT Watersport.
Een moment geduld a.u.b. Huur een boot. uitgebreid zoeken Zoeken. Details en boeken. Reddingssloep huren Friesland. Details en boeken. Clever Roman 685. Details en boeken. Mooie Clever Roman Sloep huren Sneek. Details en boeken. Details en boeken. Sloep huren Friesland?
tafelblad boomstam
Boten Schreiershoek Recreatie Dokkum Oostrum, Friesland. Genieten aan het water.
We gaan er vanuit dat de sloep zonder schade, gebreken en schoon wordt ingeleverd. Voorwaarden bootverhuur Schreiershoek Recreatie.: Kano huren mag al vanaf 12 jaar. Een motorboot huren mag al vanaf 18 jaar. Een sloep huren mag al vanaf 21 jaar.
jachtverhuur friesland
Bootverhuur Kuilart.
kies een boot. Maril Ivory 5.70 sloep. Luxe Maril 6.25 sloep. Boot huren in Friesland. Ga terug naar Kuilart.nl. Huur een boot. Download onze brochure. Vanaf 8500, per dag Maril Ivory 5.70 sloep. Vanaf 100, per dag Luxe Maril 6.25 sloep.
zeilboot verhuur friesland
Sloep huren in Friesland Ottenhome Heeg Verhuur.
Onze jachthaven ligt midden in het Friese Merengebied, de ideale uitvalsbasis voor uw vaaruitje. Sloep huren in Friesland. Het fijne aan het huren van een sloep in plaats van een grotere boot, is dat u gemakkelijk door de kleinere dorpen kunt varen.
Sloep huren tot 7 personen in Friesland.
0513 499 116 Boot huren. Sloep voor 2 tot 6 personen Sloep huren in Friesland. Sloep huren in Friesland. De Hoek Watersport verhuurt mooie sloepen in Friesland, geschikt tot 6 personen. U en uw mede sloepvaarders kunnen heerlijk zitten op de comfortabele kussens.
Sloepverhuur Oudemirdum Sloepverhuur in Zuidwest Friesland.
U begint vanaf de betoverende Wyldemerk en de rivier de Luts waarna u koers kunt zetten naar plaatsen zoals Heeg, Woudsend, Sneek, Workum en nog vele andere populaire plaatsen in Friesland die u met onze sloepen kunt bereiken. Tel: 06 22 96 71 94. Sloepverhuur Oudemirdum beschikt over nieuwe Beauty Tendersloepen die ruim en comfortabel zijn. De motor is mooi weggewerkt in de bun waardoor je deze niet ziet en bijna niet hoort. Beauty 540 Tendersloep. Bij Sloepverhuur Oudemirdum huurt u al vanaf 7500, een sloep voor een dagdeel.
Een Sloep huren in Friesland? al vanaf 150, euro. Lekker relaxed.
De sloep biedt ruimte aan een groep van maximaal 12 personen. Met een doorvaarthoogte van 15, meter en een geringe diepgang biedt de sloep tal van mogelijkheden voor prachtige vaarroutes door Friesland en daar buiten. Wij kunnen u bij vertrek voorzien van een up-to-date waterkaart en u allerlei vaarroutes adviseren.

Contacteer ons