Op zoek naar camping lemmer?

camping lemmer
Minicamping Pressefinne Friesland Gemaal Lemmer.
Op de camping. Home Gemaal Lemmer. Gemaalweg 1a, 8531 PS, Lemmer. Average 0 of 0 Ratings. Het gemaal is sinds 1947 vernoemd naar ir. Wouda, hoofdingenieur van de Provinciale Waterstaat van Friesland. Hij ontwierp het in 1917-18 gebouwde pand in een traditionele stijl met invloeden van het rationalisme.
yachtcharter lemmer
Home Camping Lemmer.
Houdt u ook zo van het water? Dat gevoel van vrijheid en vakantie dat de wind door uw haren, het kabbelende water en de weidse uitzichten u geven. Voor dat ultieme vakantiegevoel bent u bij camping Lemmer op de ideale plek.
Artist
Watersportcamping Tacozijl, Lemmer DagjeWeg.NL.
Camping Tacozijl in Lemmer leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Camping Tacozijl?
makelaars nijmegen
Gemeentecamping Lemmer VVV Waterland van Friesland.
Direct aan het IJsselmeer, met aangrenzend het mooie strand van Lemmer. De kampeerplaatsen op camping Lemmer zijn ruim gelegen en autovrij. Het gezellige centrum ligt op loopafstand. Faciliteiten: kantine, WiFi en goed en schoon sanitair. s Zomers worden er allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd. 8531 PB Lemmer.
tafelblad boomstam
Jachthaven Lemmer Binnen Full service jachthaven in Lemmer.
Application has been deleted. Please refer to our Error Message Reference. Taal / Sprache. Weeronline.nl Meer weer in Lemmer Jachthaven Lemmer Binnen. Plattedijk 10 8531 PB Lemmer t: 31 0 514 56 19 79 e: info@lemmerbinnen.nl. Copyright 2015 Jachthaven Lemmer Binnen.
Gemeente Camping Lemmer Startpagina Facebook.
Skûtsjesilen in Lemmer op Woensdag 15-08 Lemmer Donderdag 16-08 Lemmer. Gemeente Camping Lemmer. 25 juli om 0645.: UPDATE Waarschuwing ingetrokken Waarschuwing blauwalg Lemster strand Lemsternijs. LEMMER Bij het Lemster strand geldt sinds dinsdag 24 juli ook een waarschuwing voor blauwalg.
Campingnavigator Gemeentelijke camping Lemmer Friesland.
Grote camping aan het IJsselmeer op loopafstand van het gezellige Lemmer, met speelvoorzieningen op het strand en gelegenheid voor beachvolleybal. Gemeentelijke camping Lemmer. Grote camping aan het IJsselmeer gelegen met aparte toeristische plaatsen. Op de camping is een kantine en een snackbar aanwezig.
Ontdek Lemmer Friesland.nl Friesland.nl.
Wil je veel watersporten wanneer je in Lemmer bent? Kom met je eigen boot en overnacht op een camping aan het water! Het is natuurlijk ook mogelijk om een boot of kano te huren, om één of meerdere dagen te gaan varen in de omgeving van Lemmer.

Contacteer ons