Resultaten voor valk zeilboot

valk zeilboot
Boot kopen Heeg Friesland Nieuw Occasions Hoora Watersport.
De Geuzenvalk lijkt qua vorm en lijnen het meest op de klassieke houten valk en zeilt gemakkelijk. De Geuzenvalk heeft een bredere kuip, die veel ruimte biedt. En dankzij een geprofileerd roer, stuurt ze licht. Dit model is voor een iets kleiner budget de perfecte polyvalk. Zowel voor wedstrijden als toertochten. De Motion 670: genieten van het zuiverste water. Voor meer gemak en comfort aan boord zit u goed bij de moderne Motion 670. Dit is een eenvoudig te varen zeilboot die enkel zon en wind nodig heeft.
jacht verhuur
Polyvalk Open zeilboot Midwolda botentehuur.nl.
Categorie Open zeilboot huren. Vanaf Prijs 35., Bootverhuurder Huninga's' Watersport. Afmetingen 6.50 x 0.00 x 0.00 M. Aantal personen 6. Een Valk huren in Groningen kan bij Huninga's' watersport in Midwolda. De Valkjes zijn te huur in de jachthaven aan het Oldambtmeer. De Polyvalken zijn stevige 6 persoons open zeilboten.
valk boot
Vind valk in Open zeilboten op Marktplaats.nl.
Polyester valk met houten mast. Ik heb deze boot gekocht toen ik 15 jaar oud was. Inmiddels ben ik gaan studeren in den haag en heb ik geen tijd meer om met mijn boot te varen dus heb ik besloten met pijn in mijn hart om afscheid te nemen van mijn zeilboot.
samsung
Valk-huren in Friesland.
Sailingcenter Langweer de valk is een scherp zeilende boot. Zeilen met een Valk. De Valk is de meest verhuurde open zeilboot in de Friese meren. Het is een snelle en scherp zeilende zeilboot met een ruime zelflozende kuip. Dankzij de ruime opbe.
dartpijlen kopen
Overzicht Valk huren.
Sailingcenter Langweer de valk is een populaire open zeilboot. Valk huren in het Friese merengebied Een valk huren? De Polyvalk is de meest verhuurde open zeilboot in de Friese meren. Het is een snelle en scherp zeilende zeilboot met een ruime zelflozende kuip.
Open zeilboten Valk Marktplaats.nl.
Valkboot valk boot zeilboot zeilen opgeknapt hout origineel trailer. Houten tour-/wedstrijd Valk 311, zie beschrijving. Goed onderhouden wedstrijdvalk, witte romp, gebouwd in 1958 op de werf van schuilenburg, de kaag. Incl: Trailer, dekzeil staande mast en dekzeil liggende mast harken beslag.
Vinkeveen Haven: Valk.
Kies een arrangement. Huur Valk avond. Huur Valk dag ma-vrij. Huur Valk dag zat/zon/feestdag. Huur Valk middag ma-vrij. Huur Valk middag zat/zon/feestdag. Huur Valk ochtend ma/vrij. Huur Valk ochtend zat/zon/feestdag. Boek nu online. De Hoora-valk beschikt over eigenschappen die het varen makkelijker en leuker maken.
Valk Open zeilboot Koudum botentehuur.nl.
Camping de Kuilart verhuurt valken, dé klassieke open zeilboot. De valk heeft perfecte zeileigenschappen en heeft voldoende opbergruimte voor kleding en proviand. Ze is eenvoudig op te tuigen en snel te strijken. Een valk is zeer geschikt voor de beginnende zeiler.

Contacteer ons