Meer resultaten voor motorjacht huren sneek

motorjacht huren sneek
motorjacht
Prestige 620, Motorjacht Prestige 620 te koop bij White Whale Yachtbrokers.
Boten te koop. Boten te koop. Koop een boot bij WWY. Alle verkochte boten. Den Bosch NL. Boten te koop. Boten te koop. Koop een boot bij WWY. Alle verkochte boten. Den Bosch NL. Boten te koop. Merk / type.:
Schiffart Yachtcharter Motorboot huren in Friesland, Jachtverhuur.
Bekijk Luxe open kuip boten Check beschikbaarheid. Met een 22 motorjacht wordt bedoeld; twee volledig gelijkwaardige hutten. Namelijk, twee badkamers met wc en douche en twee ruime slaapkamers met beide een royaal tweepersoonsbed. Bekijk 22 Motorjachten Check beschikbaarheid. De luxe motorboten zijn voor diegene die willen genieten op het water, maar dit wil met alle gemakken die in een boot te krijgen zijn. Neem bijvoorbeeld CV, dubbele beglazing, boeg en hekschroef, ruime bedden en badkamers en natuurlijk een fraaie vormgeving! Bekijk Luxe motorboten Check beschikbaarheid. Yachtcharter De Schiffart is hét adres om een motorboot te huren in Friesland.
yachtcharter sneek
Home Centerpoint Charters.
al meer dan 20 jaar een passie voor varen! Een motorjacht huren, Friesland ontdekken. U heeft zelf geen motorboot maar u wilt wel een vaarvakantie in Friesland beleven? Huur dan een van de motorboten of motorjachten van Centerpoint Charters in Terherne Keuze genoeg: van betaalbare boten voor 2 personen tot luxe jachten voor maar liefst 10 personen. Veel vrijheid tijdens een vaarvakantie in Friesland. Een eigen motorboot geeft veel vrijheid. U stapt aan boord in Terherne en vaart naar havens en aanlegplekken waar u het leuk vindt; bijvoorbeeld naar Grou, Langweer, Heeg en/of Lemmer. Friesland en Overijssel hebben een dichtvertakt netwerk van meren en kanalen, waardoor u een grote keuze hebt in vaarroutes, door afwisselende landschappen en historische havenplaatsen. Een dagje varen door Friesland met een sloep. Wilt u gewoon een dagje varen? Dan kunt u ook een sloep huren bij ons! Vanaf het water genieten van het prachtige landschap van Friesland of het centrum van Sneek ontdekken, met haar mooie gevels en gezellige terrasjes.
pathe
Motorjacht huren Friesland Aquanaut Jachtverhuur Friesland.
Motorjacht huren Friesland. Een luxe motorjacht huren in Sneek bij Aquanaut. Bij Aquanaut Yachtharter kan u onze prachtige motorjacht huren. Onze verhuurvloot bestaat louter uit door ons zelfgebouwde motorjachten. Onze schepen bestaan bekend om hun rijke standaarduitrusting, uitstekende vaareigenschappen. Als u een motorjacht gaat huren wilt u graag weten wat u kunt verwachten, op deze website vindt u een overzicht van onze schepen met hierbij een uitgebreide 360 graden online tour.
epoxy giethars
motorboot huren in Friesland Bootverhuur Sneek.
Nautica Yacht Charter te Sneek, Friesland verhuurt motorboten en kotterjachten van 9 meter tot 15 meter, geschikt voor 2 tot 11 personen. Voor het huren van een motorboot in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze luxe huur schepen/boten kunt u genieten van een lekkere vakantie op de Friesemeren.
glasfolie
Nautica Yacht Charter t Ges Sneek t Ges.
Nautica Yacht Charter te Sneek, Friesland verhuurt motorboten en kotterjachten van 9 meter tot 15 meter, geschikt voor 2 tot 11 personen. Voor het huren van een motorboot in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze luxe huur schepen/boten kunt u genieten van een lekkere vakantie op de Friesemeren.
Motorjacht verhuur: Luxe jacht huren Friesland Sanzi Jachtverhuur Sneek.
Luxe jachten De jongste motorjachten te huur van Nederland. Boot huren Zoek boek uw motorjacht. Huur een luxe motorjacht op onze toplocatie in Sneek. Vaart u graag in een luxe motorboot of motorjacht? Wij verzorgen met veel passie uw ideale vaarvakantie in Friesland!
Motorboot huren in Friesland bij Yachts4U bootverhuur Yachts4U.
Vanaf het water is alles in Friesland echt heel verrassend. Samen met uw gezin, familie, vrienden of relaties in Friesland een boot huren en kiezen voor een vaarvakantie? Sneek in Friesland, de hoofdstad van Groningen of Meppel en Kampen in Overijssel vanaf een motorboot van een andere kant bekijken?
Waddenzee motorboot charter motorjachten huren motorboot varen.
charter land: Nederland, haven: Sneek. verhuurder: Aquanaut Yachtcharter. boot/weekend: 786-1.212, boot/week: 1.310-2.020. week charter, weekend charter, midweek charter. Voor het eerst een Aquanaut Drifter 1300 open kuip in de verhuur. Zeer luxues schip gebouwd voor een eigenaar, nu bij ons in de verhuur. Motorboot-charter jacht charter in de Waddenzee boot huren Motorjacht huren verhuur.

Contacteer ons