Meer resultaten voor bootverhuur heerenveen

bootverhuur heerenveen
jacht huren friesland - Dit exclusieve jacht heeft de.
Reservering, huurcontract en betaling. Extra's' bij te huren. Bed en huishoudlinnen. Yachtcharter in Friesland en op het IJsselmeer. Motorboot verhuur zonder vaarbewijs. Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn.: Uitstekend onderhouden en verkeren in nieuw staat. Gezellig ingericht, zorgvuldig schoongemaakt en zien er uit als privé jachten. Zuinig met brandstof, hebben stille motoren en uitmuntende vaareigenschappen. Voorzien van luxe, ruime sanitaire voorzieningen welke zijn aangesloten op de vuilwatertank. Vaarcursussen behoren tot de mogelijkheid. Gelegen in Woudsend, midden in het Friese merengebied, tussen Lemmer en Sneek. Nieuws seizoen 2018. In aanbouw Kotterjacht 1220 Grand Luxe 4 personen. Dit jacht krijgt een achterhut met een 2 persoons bed en een gescheiden douche en toiletruimte.
Heerenveen botenverhuur jachtcharter boten te huur.
Wilt u uw charterboot of charterjacht bij ons presenteren? Schrijf u in als aanbieder van botenverhuur en registreer uw zeilboten, motorboten of catamarans in onze jacht charter databank. botenverhuur Heerenveen jacht-charter boten te huur Heerenveen. naar boven 2003 2018 Yachtino GmbH. JACHTCHARTER / BOOTVERHUUR. Vertel verder
remarketing
Bootverhuur in Heerenveen.
Bootverhuur in Heerenveen. Bootverhuur Kalf unieke schepen voor een scherpe prijs. Complete en ruime motorjachten vanuit Heerenveen. Bootverhuur Kalf is het adres voor de verhuur van een betaalbare motorjacht in Friesland. Wij bieden complete en ruime motorjachten me. Watermerk Yachtcharter comfortabele bootverhuur in Friesland.
samsung was droogcombinatie
Watersportfriesland.nl Jachthavenpostma.nl.
U kunt bij ons zeer nette boten huren om door Friesland te varen. Wij zullen er alles aan doen om uw vakantie met de boot in Friesland zo mooi mogelijk te maken. Door onze kleinschaligheid kunnen wij u veel persoonlijke aandacht geven denk aan uitleg routes, tijd nemen om proef te varen, knopen leren, etc.
basic fit opzeggen
Verhuur Boten Marktplaats.nl.
bootverhuur bootcharter boothuren yachtverhuur yachthuren Voor boekingen en voor verdere informatie bezoek onze site www.bootverhuur-stol.nl en wilt u nog iets weten wat niet op onze site staat, bel ons dan gerust.in het voor en het najaar geven wij korting als u een boot bij ons huurt ook is het in deze periode mogelijk weekenden en/of een midweek te huren.,
catering amsterdam
Watermerk Bootverhuur in Heerenveen, Friesland.
Watermerk Yachtcharter is een jachtverhuurbedrijf dat gevestigd is in jachthaven De Welle in Heerenveen. Heerenveen ligt in Zuidoost Friesland en vormt een belangrijke schakel tussen de Friese meren en de wateren in Noordwest Overijssel, zoals de Weerribben en de meren rond Giethoorn.
Landal Waterpark Terherne bootverhuur bij het Sneekermeer Friesland.
Zeilen over de poelen. Bootverhuur Vakantievillas Midden in het prachtige Friese merengebied. Reserveer uw villa. sloep sloep huren. Landal Waterpark Terherne. Bekijk ons aanbod. Prijs vanaf: 350.00 p.w. UFO open zeilboot met buitenboordmotor. Prijs vanaf: 175.00 p.w. Prijs vanaf: 175.00 p.w. Prijs vanaf: 125.00 p.w. Prijs vanaf: 100.00 p.w. Prijs vanaf: 175.00 p.w. Prijs vanaf: 420.00 p.w. Prijs vanaf: 295.00 p.w. Bekijk alle Zeilboten. River Cruise 23 Sloep. Prijs vanaf: 525.00 p.w. Electro Sloep Silverfish RF6. Prijs vanaf: 440.00 p.w. Prijs vanaf: 440.00 p.w. Langweerder sloep 650. Prijs vanaf: 440.00 p.w. Antaris Connery 29. Prijs vanaf: 1100.00 p.w. Prijs vanaf: 375.00 p.w. Prijs vanaf: 225.00 p.w. Bekijk alle Sloepen. Bij ons huurt u uw zeilboot of sloep en vaart u zo het mooie Friesland in. Door onze centrale ligging aan het Sneekermeer de ideale uitvalsbasis. Steden als Sneek, Leeuwarden, Grou, Akkrum, Heerenveen liggen om de hoek.
Knooppunt intermedia.
Onze thuishaven: Einsteinstraat 9, 8606 JR Sneek. centrum Sneek op slechts 600 m. De jachthaven beschikt over parkeerplaatsen op afgesloten terrein en is direct aan het Sneekermeer, zonder bruggen! Vaarvakantieplezier begint met een comfortabel schip.; huur daarom bij Yachtcharter Heerenveen!
Boot huren bij Jachtverhuur Altenburg in Friesland?
Via de openslaande deuren door de kuip komt u in het achter vertrek met een tweepersoonsbed en 1 persoonsbed. De Wilma is een boot van het type Molenmaker Mantelvet en heeft een leuk detail: de kuip is uitgerust met een kuiptent. Een boot huren bij Jachtverhuur Altenburg heeft nog meer voordelen.:

Contacteer ons