Zoeken naar sloep huren heeg

sloep huren heeg
Bootverhuur De Pharshoeke.
Ook kunnen onze valken of visboten uitgerust worden met een aanhangmotor. Voor een gezellig dagje varen kunt u ook een motorsloep huren. Tot onze verhuurvloot behoren ook 2 nieuwe royale Gozzo Mare sloepen. Met deze boot kunt u ook de ondiepe wateren bevaren. U kunt prachtige tochten maken, bijvoorbeeld over het Slotermeer, langs de Luts en weer via de Fluessen terug naar het Heegermeer. Een tocht van 5-6 uur. Heeft u nog nooit gezeild of wilt u uw technieken verbeteren? In Heeg zijn diverse zeilscholen waar u of uw kinderen een zeilcursus kan volgen.:
motorboot verhuur
Aanbod sloep huren lastminutevaren.nl.
Sloep huren 10 personen 7.05 meter. Toevoegen aan favorieten. Dit is een wendige sloep met een sterke motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloep kunt u ontspannen over de Friese Meren, de kleine en grote kanalen varen en teg.
sloep varen
Jachtwerf Heeg.
bad
Bootverhuur Bootjesverhuur Motorbootje Huren Sneek Heeg Bolsward.
Sloepverhuur Praamverhuur Sloepen Bootjeverhuur Motorbootje Verhuur Praamverhuur Kanoverhuur. Goedkoop een bootje motorbootje huren bij Kootje bij de Brug. Ons verzorgingsgebied betreft Zuidwest Friesland met de plaatsen Sneek, Bolsward, Heeg, Woudsend en Workum.: 6 of 8 persoons boot Westerskou of Wahly 370 met buitenboordmotor.
animatie zelf maken
Watersportbedrijf FoekemaYachtcharter Holland, bootverhuur Frieslandzeiljachtverhuur, Sneek, zeiljacht huren Heeg, boot hurensloep, huren, Bootscharter Niederlande, Motorbootverleih Friesland, Bootsur
Onze kajuitzeilbotenverhuur is door Hoora Heeg overgenomen. De Sloepen en Randmeren zijn naar watersportpark de Pfarshoeke gegaan. Zeilen op een skûtsje? U kunt op ons terrein bij Skûtsjeverhuur Haghe opstappen. Neem eens een kijkje op ons bedrijfscomplex Go. Alles over Friesland.
Boot huren bij Ottenhome Heeg Verhuur.
Beneteau Oceanis 34 2-6 personen Meer informatie. Boot huren bij Ottenhome Heeg. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water.
Verhuur Electrische Sloep Bootjes Sneek Zuidwest-Friesland.
Klik met de muis op de foto voor de website van het bedrijf. Kleine bootjes en sloepenverhuur. Bootjes, Roeibootjes en Sloepverhuur met Skipper Kootje bij de Brug. 8774 PK Wolsum. zie ook advertentie onderaan. Een Stille Boot huren bij de volgende adressen.: De Hoora Verhuur Heeg.
Zeilboot huren friesland Jachtverhuur Van der Pol.
Download hier onze prijslijst. Jachtverhuur van der Pol Heeg. Hét adres voor het huren van een zeilboot in Friesland! Op een unieke locatie direct aan het Heegermeer en meer dan 40 jaar ervaring in de watersport, is Jachtverhuur van der Pol de basis voor heel veel watersportplezier.

Contacteer ons