Meer resultaten voor boot huren friesland

boot huren friesland
friesland
Bruidsfotografie Ja, ik wil Frank! Trouwfotograaf Fotograaf Friesland.
Door gebruik te maken van de contrasten tussen licht en schaduw ontstaan er beelden die rust uitstralen en duidelijk de essentie van de foto benadrukken; jullie liefde en geluk! Ik ben Frank, bruidsfotograaf uit Friesland, maar inzetbaar door heel Nederland.
friesland
friesland
friesland
friesland
friesland
friesland
friesland
Bootverhuur De veenhoop.
Camping in Friesland aan het water. Woning en chalet. Nieuwe chalets te koop / te huur. Vakantiehuis De Veenhoop. Dorp en stad. Natural Resort Fryslân. Sloepen, kano's' en open zeilboten. Onze botenverhuur is gericht op het verhuren van boten voor dagtochten. s Avonds huren is ook mogelijk. Huren van een sloep, kano of zeilboot. U kunt bij ons dieselsloepen, 1 en 2 persoonskanos, open zeilboten valken, randmeer en optimisten huren. De minimale leeftijd voor het huren van een boot is 21 jaar legitimatiebewijs verplicht. Lees meer
koop een boot
Camping met boot huren.
Camping met boot huren. Ontdek de Camping van Friesland, De Kuilart! Camping in Friesland, De Kuilart is ligt direct aan het meer De Fluessen en is het startpunt voor uw ontdekkingsreis door Friesland. Voor een vakantie, een seizoen of een heel jaar: De mogelijkheden zijn eindeloos! meer informatie
ledikant
Motorboot huren in Friesland bij Yachts4U bootverhuur Yachts4U.
Vanaf het water is alles in Friesland echt heel verrassend. Samen met uw gezin, familie, vrienden of relaties in Friesland een boot huren en kiezen voor een vaarvakantie? Sneek in Friesland, de hoofdstad van Groningen of Meppel en Kampen in Overijssel vanaf een motorboot van een andere kant bekijken? Contacteer ons voor meer info
boten te koop friesland
Wester bootverhuur Eernewoude Friesland: sloepen, visboten en rubberboten.
Onze kleinste boten zijn de funyak en de rubberboot bootje met buitenboordmotor. De minimumleeftijd voor het huren van een boot is 16 jaar. U heeft geen vaarbewijs nodig. Als u een sloep, visboot of rubberboot bij ons huurt krijgt u een waterkaart mee. Zo weet u de weg in de schitterende omgeving van Eernewoude! Bij de verhuurbalie kunt u terecht voor kaarten van heel Friesland.
jachtverhuur friesland
RCN de Potten Sneek Friesland Faciliteiten Bootverhuur.
Home Vakantieparken Nederland Friesland RCN de Potten Watersport Bootverhuur op RCN de Potten. Botenverhuur Offingawier Friesland Varierend van een halve dag tot de hele vakantie. Een boot huren in Friesland? Wij verhuren zeilboten, motorboten en sloepen. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot te huren.
boot kopen
Boot huren in Friesland? Vaarbewijsvrij Yacht Charter 2000.
Home Boot huren in Friesland. Boot huren in Friesland. Dus u wilt een boot huren in Friesland? Dan bent u bij Yachtcharter 2000 in het Friese Heerenveen aan het juiste adres. Bij ons vindt namelijk een groot aanbod van luxe boten en jachten, die u zonder vaarbewijs mag meenemen met uitzondering van de Aquastar Royal.
Rederij Vooruit Zeilboot huren Friesland.
Bij Rederij Vooruit heeft u ruime keuze als u een zeilboot wilt huren in Friesland! Het waterrijke landschap, de uitgestrekte landerijen en prachtige vergezichten. In Friesland bent u even helemaal weg van de wereld. Friesland is een provincie in het noorden van Nederland met studentenstad Leeuwarden als hoofdstad.
Friesland Boating yachtcharter Sneek Koudum.
Wanneer er door u of een ander een schade gemaakt wordt aan het schip, moeten wij helaas de door u achter gelaten borg inhouden. Maar levert u uw boot schadevrij in bij ons, dan ontvangt u een tegoedbon van 5000, van Friesland Boating!

Contacteer ons